Skocz do zawartości

[rower] dla kobiety - za 500zł, może być używka

shadoow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

poszukuję roweru dla kobiety do jeżdżenia po mieście z koszyczkiem, jak i na krótkie wypady rowerowe poza miasto. Doszedłem do wniosku, że najbardziej uniwersanlny będzie trekking (brałem pod uwagę holendra).

Czy za 500zł jestem w stanie kupić coś nowego, co nie rozpadnie się od razu?

Jeśli to nie wykonalne, to proszę o polecenie jakiegoś droższego modelu np zeszłorocznego, to będę szukał używane na allegro.

Z góry dzięki za pomoc!

Pozdrawiam.

Napisano

Rok temu miałem ten sam dylemat (500zł - rower dla żony). Używkę da się bardzo dobrą kupić. Ja osobiście wychaczyłem Krossa Transalpa na full alivio w dobrym stanie (dynamo w pieście, amortyzowana sztyca ogólnie całkiem spoko). Trzeba tylko być wytrwałym i nie brać byle czego. Ogólnie możesz patrzeć za krossami i unibikami bo je można tanio trafić.

Pozdrawiam

Napisano

Rok temu miałem ten sam dylemat (500zł - rower dla żony). Używkę da się bardzo dobrą kupić. Ja osobiście wychaczyłem Krossa Transalpa na full alivio w dobrym stanie (dynamo w pieście, amortyzowana sztyca ogólnie całkiem spoko). Trzeba tylko być wytrwałym i nie brać byle czego. Ogólnie możesz patrzeć za krossami i unibikami bo je można tanio trafić.

Pozdrawiam

yyzz Dzięki za odpowiedź!

Chociaż przyznam, że z wychaczeniem będzie ciężko. Rower o którym piszesz, znajduje się w ilości 3szt na allegro i od 1000zł:

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wogóle szukając Kross'a od 300 do 800zł - trekking i damski - znalazłem 4 pozycje! Jak to możliwe? Coś mi się wydaje, że czeka mnie długie szukanie.

[1]=1&a_text_f[307][0]=&a_text_f[307][1]=&a_text_i[420][0]=&a_text_i[420][1]=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E"]http://allegro.pl/listing.php/search?category=16485&string=kross&offer_type=0&price_from=300&price_to=800&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&a_enum[13528][1]=1&a_text_f[307][0]=&a_text_f[307][1]=&a_text_i[420][0]=&a_text_i[420][1]=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

Napisano

Za 500 złotych to ciężko kupić średniej klasy widelec , a co dopiero rower . Żeby rower się nadawał do użytku to minimum 1000 złotych trzeba zainwestować . W innym wypadku to tylko rower w markecie który się rozpadnie :)

Lepiej uzbierać te 1000 złotych i mieć przeciętny rower :)

Do 500 złotych to będzie ciężko znaleźć używany w dobrym stanie .

Napisano

No tak. Fakt faktem że ja szukałem we Wrześniu / październiku więc mi się nie spieszyło a po drugie było taniej :). cierpliwości :) Jak się szuka to można znaleźć rarytasy. Dziś kupiłem Unibika zethosa 2011, w dobrym stanie za 1090zł :). Poszukaj też na tablica.pl tam czasem są niezłe kąski.

Pozdrawiam

Napisano

Za 500 złotych to ciężko kupić średniej klasy widelec , a co dopiero rower . Żeby rower się nadawał do użytku to minimum 1000 złotych trzeba zainwestować . W innym wypadku to tylko rower w markecie który się rozpadnie :)

Lepiej uzbierać te 1000 złotych i mieć przeciętny rower :)

Do 500 złotych to będzie ciężko znaleźć używany w dobrym stanie .

Tylko że dziewczyna stwierdziła, że jak nie znajdę jej roweru do koca maja, to za 400zł kupi sobie to:

kfqxyk3eysbzwht1d.jpg

Więc w sumie wszystko będzie lepsze :)

Chociaż rzeczywiście ciężko cokolwiek znaleźć na allegro. Na Tablicy też poszukam..

Napisano

damki starsze dobrych firm

winora, hercules, batavus

możesz za 200-300 zł znależć.

biegi w piaście były by najlepsze.

pozdro

A to jest rower markowy?

Super Okazja!!! Rower marki Fischer!!! Sprzedam - Rowery Górskie, Rowery Miejskie - Gumtree Dolno�l�skie / Wroc�aw

Fischer nawiązuje do marky Gary Fisher, aczkolwiek trochę nie wygląda. Warto to?

Ewentualnie znalazłem jeszcze:

DAMKA BATAVUS APACHA Z KOSZYCZKIEM HOLENDERKA (2308653333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub

DAMKA KOGA-MIYATA ORGINAŁ (2312295511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

z tymże musiałbym brać w ciemno, bo rowery nie są na miejscu.

Może ktoś mi pomóc wybrać z tych 3?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...