shadoow Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam, poszukuję roweru dla kobiety do jeżdżenia po mieście z koszyczkiem, jak i na krótkie wypady rowerowe poza miasto. Doszedłem do wniosku, że najbardziej uniwersanlny będzie trekking (brałem pod uwagę holendra). Czy za 500zł jestem w stanie kupić coś nowego, co nie rozpadnie się od razu? Jeśli to nie wykonalne, to proszę o polecenie jakiegoś droższego modelu np zeszłorocznego, to będę szukał używane na allegro. Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam.
sqr Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Rok temu miałem ten sam dylemat (500zł - rower dla żony). Używkę da się bardzo dobrą kupić. Ja osobiście wychaczyłem Krossa Transalpa na full alivio w dobrym stanie (dynamo w pieście, amortyzowana sztyca ogólnie całkiem spoko). Trzeba tylko być wytrwałym i nie brać byle czego. Ogólnie możesz patrzeć za krossami i unibikami bo je można tanio trafić. Pozdrawiam
shadoow Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Napisano 26 Kwietnia 2012 Rok temu miałem ten sam dylemat (500zł - rower dla żony). Używkę da się bardzo dobrą kupić. Ja osobiście wychaczyłem Krossa Transalpa na full alivio w dobrym stanie (dynamo w pieście, amortyzowana sztyca ogólnie całkiem spoko). Trzeba tylko być wytrwałym i nie brać byle czego. Ogólnie możesz patrzeć za krossami i unibikami bo je można tanio trafić. Pozdrawiam yyzz Dzięki za odpowiedź! Chociaż przyznam, że z wychaczeniem będzie ciężko. Rower o którym piszesz, znajduje się w ilości 3szt na allegro i od 1000zł: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Wogóle szukając Kross'a od 300 do 800zł - trekking i damski - znalazłem 4 pozycje! Jak to możliwe? Coś mi się wydaje, że czeka mnie długie szukanie. [1]=1&a_text_f[307][0]=&a_text_f[307][1]=&a_text_i[420][0]=&a_text_i[420][1]=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E"]http://allegro.pl/listing.php/search?category=16485&string=kross&offer_type=0&price_from=300&price_to=800&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&a_enum[13528][1]=1&a_text_f[307][0]=&a_text_f[307][1]=&a_text_i[420][0]=&a_text_i[420][1]=&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E
ProCombat Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Za 500 złotych to ciężko kupić średniej klasy widelec , a co dopiero rower . Żeby rower się nadawał do użytku to minimum 1000 złotych trzeba zainwestować . W innym wypadku to tylko rower w markecie który się rozpadnie Lepiej uzbierać te 1000 złotych i mieć przeciętny rower Do 500 złotych to będzie ciężko znaleźć używany w dobrym stanie .
sqr Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 No tak. Fakt faktem że ja szukałem we Wrześniu / październiku więc mi się nie spieszyło a po drugie było taniej . cierpliwości Jak się szuka to można znaleźć rarytasy. Dziś kupiłem Unibika zethosa 2011, w dobrym stanie za 1090zł . Poszukaj też na tablica.pl tam czasem są niezłe kąski. Pozdrawiam
shadoow Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Napisano 28 Kwietnia 2012 Za 500 złotych to ciężko kupić średniej klasy widelec , a co dopiero rower . Żeby rower się nadawał do użytku to minimum 1000 złotych trzeba zainwestować . W innym wypadku to tylko rower w markecie który się rozpadnie Lepiej uzbierać te 1000 złotych i mieć przeciętny rower Do 500 złotych to będzie ciężko znaleźć używany w dobrym stanie . Tylko że dziewczyna stwierdziła, że jak nie znajdę jej roweru do koca maja, to za 400zł kupi sobie to: Więc w sumie wszystko będzie lepsze Chociaż rzeczywiście ciężko cokolwiek znaleźć na allegro. Na Tablicy też poszukam..
dovectra Napisano 29 Kwietnia 2012 Napisano 29 Kwietnia 2012 damki starsze dobrych firm winora, hercules, batavus możesz za 200-300 zł znależć. biegi w piaście były by najlepsze. pozdro
shadoow Napisano 1 Maja 2012 Autor Napisano 1 Maja 2012 damki starsze dobrych firm winora, hercules, batavus możesz za 200-300 zł znależć. biegi w piaście były by najlepsze. pozdro A to jest rower markowy? Super Okazja!!! Rower marki Fischer!!! Sprzedam - Rowery GĂłrskie, Rowery Miejskie - Gumtree DolnoĹ�lÄ�skie / WrocĹ�aw Fischer nawiązuje do marky Gary Fisher, aczkolwiek trochę nie wygląda. Warto to? Ewentualnie znalazłem jeszcze: DAMKA BATAVUS APACHA Z KOSZYCZKIEM HOLENDERKA (2308653333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub DAMKA KOGA-MIYATA ORGINAŁ (2312295511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tymże musiałbym brać w ciemno, bo rowery nie są na miejscu. Może ktoś mi pomóc wybrać z tych 3?
saladdin Napisano 2 Maja 2012 Napisano 2 Maja 2012 A może to: http://www.decathlon.com.pl/PL/elops-city-178667076/ Ciut droższe, ale chyba te tanie decathlony są w miare ok ?
shadoow Napisano 3 Maja 2012 Autor Napisano 3 Maja 2012 A może to: http://www.decathlon...city-178667076/ Ciut droższe, ale chyba te tanie decathlony są w miare ok ? Wolałbym coś bardziej firmowego i używanego.. Który z tych 3 warto wziąć? Proszę o opinie osób, które znają się na tym sprzęcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.