Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja będę o 11, biały Kross.

Kiedy to ma być? Bo w rozpisce są Srebrne Stawy w Bytomiu, a to całkiem co innego ;)

Ups, sorki ... Pomyliły mi się lokalizacje. Przepraszam za wprowadzenie w chwilowy błąd ;)

Napisano

kiedy macie kolejny wypad? można dołączyć?

Ja na pewno będe się wybierał jak dojdą mi do tego czasu dętki... Jasne że można dołączyć

Napisano

Cześć

Jestem z Chorzowa. W jakie dni najczęściej śmigacie? Ja lubię środek tygodnia jakoś tak...

Kilka ostatnich trasek jakie zrobiłem i można polecić (głównie szosa):

http://www.endomondo.com/workouts/221674134/4109374 - kółko Chorzów do Orzesza, Gostyń, Mikołów, Chorzów

http://www.endomondo.com/workouts/220255116/4109374 - kółko Chorzów, Świerklaniec, Miasteczko Śląskie, Tarnowskie, Chorzów

Jak macie jakieś fajne pomysły na szosowe trasy w naszym rejonie tak w okolicach 50-80 km do podzielcie się.

Pozdro.

Napisano

Tomasz jezdzisz na szosie wiec odwiedz watek piekarski , tam koledzy jezdza na szosach

Paulina , zajrzyj do watku piknikowego a jak wolisz szybsza jazde i dalsze wypady to sledz watek bikersow , grupa jest z Katowic

pozdro

Napisano

Hej,

też się chętnie dołączę w jakiś weekend jeśli oczywiście damskie towarzystwo mile widziane. :)

Siema, Ja bym z chęcią jutro wyskoczył z rana, tylko jak dla mnie więcej terenu mniej szosy. Oczywiście damskie towarzystwo mile widziane. Gdzie chcecie wyskoczyć? gdzieś lokalnie? Czy gdzieś dalej w góry? Jeśli lokalnie no to ja znam ciekawą trasę w Zabrzu o której pisałem trochę wcześniej. Średnia prędkość 15-20km/h. Jestem też otwarty na propozycje

Pzdr i czekam na info.

Marek

Napisano

Ja tez właśnie dziś wróciłem z urlopu,,może ktoś ma cheć np.jutro pokręcić?

...a dziś nie pokręcisz? Ja ruszam za 25 minut z Bytomia

Napisano

wojciecho nie ma co odpoczywać, na rowerku sie odpoczywa :) 

Dziś odpada,bo wrociłem w nocy z podrozy,spanie łamie dzis tak troszke trzeba odpocząc :icon_wink:

Napisano

dziś (poniedziałek 5 sierpnia) kto ma ochotę na wspólne kręcenie od około godziny 15... kierunek do zgadania :) jak coś to zapraszam do zgadania na priv

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ma ktoś dzisiaj ochotę na wspólne kręcenie? Okolice bytomia mtb

jak jeździsz na MTB to pisz w wątku "bikersi zapraszają...." myśmy się tam dzisiaj zgadywali (sam jestem z Bytomia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...