Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a jaki kierunek to jest mniej wiecej koło czego bo na mapie sama golina to nie idzie znaleźć

bolina to ponoc katowice janów

A o kerej?

czekam na propozycje od ludzi jakie godziny komu odpowiadaja:)

Napisano

a jak trasa tam wyglondo mniej wiecej ? duzo po drogach czeba jechac ? i jakie tempo mocie bo szczerze takich dalekich tras jeszcze nie robiłch ;]

Napisano

a jak trasa tam wyglondo mniej wiecej ? duzo po drogach czeba jechac ? i jakie tempo mocie bo szczerze takich dalekich tras jeszcze nie robiłch ;]

zawsze mozemy zmienic plan trasy to zalezy kto by jechał i jakie macie pomysły potrzebuje tez godziny komu jak pasuje by wszystkich dobrac i jechac wiec piszcie godziny i jaki macie plan gdzie jechac :)

Napisano

Bolina nie jest atrakcyjna pod żadnym względem.To miejsce zostało ucywilizowane,jest to teraz w zasadzie park jakich wiele.Nawet ogniska za bardzo nie ma gdzie zrobić :).Chyba że nie zależy Wam na atrakcyjności miejsca docelowego ?.Z Chorzowskiego parku to praktycznie droga asfaltem lub chodnikami.Lepszą propozycją wydaje mi się wypadzik do Mikołowa - tam też wprawdzie poza fontanną nie ma żadnych atrakcji,ale droga w 50% prowadzi drogą szutrową.Jadąc z powrotem można zahaczyć o Starganiec i zrobić ognisko i wkrochmalić kiełbachę :).

Napisano

z tego co widze pogoda moze byc niezbyt wiec czy nie wiem czy robimy tak jak tydzien temu i zachaczmy o bar czy odwołujemy wypad decyzja należy do ekipy?

Napisano

Ja odpuszczam z powodu niepewnych warunków atmosferycznych.Internet mówi,że będzie burza.

Internet klamie :P A na powaznie, to cos sie lekko zaciaglo, ale moze przejdzie.

Ja tym razem na opcje pod parasolami sie nie pisze, jak bedzie padac to odpuszczam calkiem.

Napisano

Z przykroscia informuje ze wypad odwołany z racji matki natury czyli pogody zapraszam na inne jak bedzie pogoda pozdrawiam Marcin

Napisano

Pogoda jest do chrzanu,chyba nie warto się nigdzie ruszać bo można wrócić mokrusieńkim ;).Wypad po sześciopak i czekać grzecznie na 18-tą gdy rozpocznie się mecz :).

Napisano

W sobotę sfinalizowałem zakup roweru dla mojego syna. Początkowo miał to być (jak się zapewne domyślacie) Cube, ale że był problem z osiągalnością, padło na mbike (http://www.forumrowe...ike-avenger-24/). Wczoraj wczesnym popołudniem wykorzystaliśmy dobrą pogodę i zrobiliśmy sobie wycieczkę nad staw na Wesołej. W sumie wyszło niecałe 26 km :)

to na nastepnej wycieczce 1 biker wiecej bedzie romumiem :D

co tam w planach na weekend ?

Napisano
to na nastepnej wycieczce 1 biker wiecej bedzie romumiem

...opowiadałem mu o Was i pokazywałem zdjęcia z wypadów; no i się napalił, że chce jeździć z ekipą :) jestem przekonany, że z czasem do nas dołączy. Następny wypad planuję w kierunku Stargańca :)

To Karpik gdzie lecimy może nad Sosine w Jaworznie albo Dziećkowice??? A może coś innego

Pomysl rzucony... ktoś jeszcze ma jakieś propozycje na sobotę? ...pogoda zapowiada się rewelacyjna :)

Napisano

Prezes czekamy co ustalisz i zarządzisz. Tylko w tamte rejony co zapronowowałem to wszystko prawie asfaltem będzie, więc gdzieś indziej kombinujmy jechać gdzie się lasem jedzie, lepiej i bezpieczniej dla takiej grupki jest

Napisano

A więc zróbmy burzę mózgów! :P Niech każdy, pomyśli gdzie można byłoby jechać w sobotę Warunek jest jeden: jak najwięcej lasu, jak najmniej asfaltu.

Kiedyś Luke28 podesłał mi linka z fajnym pomysłem na wypad. Z tego co się orientuję, to jest tam kawałek drogi, ale miejsce jest godne uwagi. Jak odkopię linka to wstawię.

Napisano
kombinujmy jechać gdzie się lasem jedzie, lepiej i bezpieczniej dla takiej grupki jest

nie znamy przepisów ruchu drogowego ? ;)

Niech każdy, pomyśli gdzie można byłoby jechać w sobotę Warunek jest jeden: jak najwięcej lasu, jak najmniej asfaltu.

Dlaczego stawiasz warunki ?

Napisano

Jakie przepisy, kierowcy nas nie zważają i tyle, nie patrzą gdzie my rowerzyści i wymuszają na nas pierwszeństwo chociaż my je posiadamy. W lesie się lepiej jeździ i zdecydowanie przyjemniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...