NowyUser99 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Sołacz? Poznań, Dębiec, Las Dębiński. Edytowane 28 Lutego 2014 przez NowyUser99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackj Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Miło, to dorzucę jeszcze jedno. Jakim aparatem/telefonem zostało wykonane to zdjęcie ? Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To był najlepszy kalkulator świata i zdjęcie wyszło mega świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron79 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 WITAM A TO AKCENCIK Adamgry sprawdz PW , koperta koło loginu na stronie www Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pejot1975 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Jakim aparatem/telefonem zostało wykonane to zdjęcie ? Bardzo ładne. Sony NEX-6 - EXIF prawdę Ci powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Miło zawsze czytać miłe słowa:) Dzięki. Tak jak kolega Pejot1975 napisał, zdjęcie zrobione NEXem (z 27-33-letnim obiektywem). Jednak nie NEXa bym obwiniał, bo za wszystko odpowiedzialność bierze najsłabsze ogniwo czyli w tej trójce bez wątpienia użytkownik:D Czy zdjęcie naj mniej złe w temacie wątpię, ot np. Koval dawał dobre foty niejednej Salsy. Była też piękna górska fotografia ale już nie pamiętam czyja, rower był chyba pomarańczowy rażący i nie był to rower z chyba stalowiec z Wrocławia...ciężko teraz znaleźć, ale wiosna na pewno sypnie masą świetnych zdjęć. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 28 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Giant Talon 29 L 20 cali Bardzo ładnie poskładany No właśnie a skąd masz ramę? przecież ta firma samymi ramami nie handluje. pytam bo jestem zainteresowany nową XTC Od forumowego kolegi z rozbiórki roweru ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YOGI Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Zdjęcia z maja 2013, w tym roku założę lżejsze koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Świetny kawał rury z rewizją no i ten fantastyczny design lamperii sprawiają że widok zapiera dech w klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mr. Venom2000 Nie tylko tło się liczy ale jak masz hopla na kanalizacje....to i rura się może podobać. Rower O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Kiedyś już był wrzucony Focusik ale myślę że jedna fota co sezon nie zaszkodzi a jeśli się mylę to dajce znać wtedy usunę zdjęcie.... Focus Black Forest 5.0 a w tle szpital (sorki za jakość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Szpitala, czy zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Nazwa roweru pasuje do klimatu zdjęcia, a ten szpital w tle, jak jakiś "psychiatryk" z horroru...Wooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mój Accent Peak 2013 na wykończeniu Brakuje jeszcze "okablowania" przerzutek i dopieszczenia szczegółów ale już sie pochwale Jak będzie wykończony to zrobię fotki w plenerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Sorki za jakość zdjęcia a jaka jest jakość szpitala to nie wiem...bałem się podjechać bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Macias666 - widze że jesteś z Bydgoszczy, wiec zapytam - gdzie robione zdjecie ? Edytowane 1 Marca 2014 przez mikiprezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 no powiedzmy że jestem z Bydgoszczy a zdjęcie robione w Smukale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Venom się załamie kolejne zdjęcie przy meblościance składaj peaka do końca i ciesz się jazdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No dziwne że ktoś ma meble w domu Jak już mówiłem- będzie złożony - będzie fotka na łonie natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Uprzejmie proszę moderatora o wstawienie w regulaminie tego forum punktu zakazującego wstawianie zdjęć rowerów na tle meblościanek! Miejcie ludzie litość nad innymi użytkownikami forum i panujcie nad sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 no przestańcie, jak rower np typowy bądź mniej ciekawy to meblościankę można ocenić...meblościanek w polskich domach coraz mniej, więc mają takie zdjęcia jakąś wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikiprezes Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jak ktos wstawi zdjęcie w lesie to tez komentujecie drzewa ? Jak na chodniku to mówicie że kostka źle ułożona ? To jest temat gdzie pokazuje sie swój rower i to go powinno się komentować. Szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 To jest forum amatorów fotografii, czy jazdy na rowerze?- mnie nie podnieca wożenie ze sobą aparatu po lesie bo nie jestem ornitologiem. Jeżeli cały dzień pracuje, a jeżdżę po zmroku, to mam zabrać statyw i lampy błyskowe żeby usatysfakcjonować forumowiczów super ujęciem w plenerze? Chłopak chciał pokazać swój nowy sprzęt do jazdy, to oceniajmy jego rower, nie meble, dywan, czy zasłony ani aparat z jakiego strzelił fotkę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 1 Marca 2014 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mi również nie przeszkadzają "mieszkaniowe" zdjęcia rowerów. Ktoś kupił czy złożył rower, cieszy się, chce się podzielić z innymi swoją radością, a że z jakiś powodów nie ma możliwości zrobienia zdjęcia w plenerze, zamieszcza fotkę z mieszkania - dla mnie zrozumiałe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) kuboty, flanela i browar z puszkipisaliśmy o tym, i często to wraca w tym wątkua jak ktoś nadal nie jest przekonany niech wróci stronę wcześniej i spojrzy na Garego F w polach, jeżeli nie czujecie różnicy to współczuję braku smakuA wracając do naszego mikroprezesa - zdjęcia od strony niepadęowej, brakuje tamtego i tego, jedno zdjęcie podobne do drugiego no ale łapki się widać pociły trzeba było wrzucić bo to pierwszy accent na tym forum jeżeli ktoś tego nie rozumie - takimi zdjęciami nie tylko pokazujecie "tygrysa w klatce" zamiast w terenie naturalnym ale też obrażacie innych forumowiczów obniżając poziom całości (bo co niektórym zależy)słowo galeria" tez zobowiązuje, no chyba, że niektórzy znają już tylko te handlowe ech.... szkoda gadaćps; a tak z ciekawości, tam za kołem na podłodze to majtki czy koszulka się wala? Edytowane 1 Marca 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi