Hogg Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Ale chodzi o kolor czy wysokość siodła? Bo jak o siodło, to liczy się tylko i wyłącznie odczucie jeżdżącego, jak mu tak wygodnie to ok. A kolor..rzecz gustu, a z gustem to wiadomo... Edytowane 16 Lutego 2014 przez Hogg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Mi tam odpowiada taki układ kolorystyczny , najwazniejsze zeby uzytkownik byl zadowolony. Niezlym rowerem nazywasz ktory wariant ? jak byly zielone paski czy jak byl caly czarmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Zgadzam się z poglądem, że obecny koloryt twojego roweru jest - drwal44 to nie jest twój rower Edytowane 16 Lutego 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Orange 5 Pro ...wow niesamowita jazda po singletrack,swietna praca zawieszenia,slynna brytyjska marka z Halifax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 A to jest twój rower ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Nie,rowery z testow,u mnie bedzie albo stereo 160 super hpc sl albo canyon spectral al 9.0 ex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 To jest galeria "pokaż twojego 29er" a ty robisz śmietnik , pochwal się jak już kupisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Orange 5 Pro ...wow niesamowita jazda po singletrack,swietna praca zawieszenia,slynna brytyjska marka z Halifax Dizajn i kolor ohydny co pewnie nie idzie w parze z właściwościami jezdymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GnX Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Co to za model? http://www.cube.eu/bikes/fullsuspension/stereo/stereo-140-hpc-race-29/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 16 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 sorry ze nie moje rowerki ,przynajmniej nie sciemniam ze moje,mialem okazje pojezdzic i wstawilem kilka fotek,jesli zlalamem jakis regulamin to usuncie te posty... rowery orange,moze i brzydkie ale poczytajcie sobie review o wlasiwosciach tych brzydali,tez bylem sceptyczny az do momentu mozliwosci pojezdzenia na tej maszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Dizajn i kolor ohydny co pewnie nie idzie w parze z właściwościami jezdymi. Srutu-tu-tu... Klasyczny high pivot. Jak by nie był niedozaje... to by go Orange nie robił od 2 dekad. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Niezlym rowerem nazywasz ktory wariant ? jak byly zielone paski czy jak byl caly czarmy?? Każdy z wyjątkiem ostatniego. Oranż Fajf jest bardzo OK- ale taką zawiechę i dizajn albo sie lubi ,albo obchodzi z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Mam pytanie zwiazane z tym rowerem.Mam 192cm wzrostu,rower 20",czy wedlug was sadzac po wysunietej rurze podsiodlowej ,jest ok?ja sie czulem b dobrze na rowerze ale zastanawiam sie czy nie lepszy by byl 22" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 sądząc po zdjęciu jest w sam raz, na większym jeżdżenie w trudnym terenie byłoby udręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 sorry ze nie moje rowerki ,przynajmniej nie sciemniam ze moje,mialem okazje pojezdzic i wstawilem kilka fotek,jesli zlalamem jakis regulamin to usuncie te posty... rowery orange,moze i brzydkie ale poczytajcie sobie review o wlasiwosciach tych brzydali,tez bylem sceptyczny az do momentu mozliwosci pojezdzenia na tej maszynie Gdyby każdy wrzucał tu zdj nie swojej maszyny to zrobiłby sie tu śmietnik . Temat służy do wrzucania SWOICH 29erów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Tak spytam. A po jasną cholerę idzie pancerzyk do siodełka w tym Orange? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Wystarczy dokładnie obejrzeć zdjęcie - widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No właśnie jest taka pikseloza, że nie mogę się dopatrzeć Coś tam jest ale nie widzę co więc pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Wysuwana rurka podsiodlowa RockShox Reverb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A to takie bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 https://www.dropbox.com/sh/7z2e4x6kq8eqaea/A2cR126WLK Moja dojazdówka od parceli do parceli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Widzę, że rower się raz przewrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Kamień do kiszenia ogórków leżał po drugiej stronie drogi i się nadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 @darty a czy to aby na pewno 29 calowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi