taxiesce Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam Szukałem podobnego tematu na forum ale nic nie znalazłem więc zapytam tutaj. Może ktoś się orientuje czy jest temat o trasach rowerowych poza granicami polski (np. Anglia, Szkocja) ??? Jak sądzę jest wielu polskich rowerzystów poza granicami naszego kraju (tak jak ja), którzy chętnie by wymieniali się doświadczeniami ,może w jakiś sposób nawet się zorganizowali. Może jest możliwość stworzenia takiego działu/tematu. Sam mieszkam na północy Anglii i jest tu wiele pięknych terenów zarówno do kolarstwa górskiego jak i szosowego. Pozdrawiam.
Mod Team durnykot Napisano 4 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2012 W dziale Wycieczki i Ekspedycje jest sporo tematów o wyprawach poza nasz piękny kraj. http://www.forumrowerowe.org/forum/45-wycieczki-i-ekspedycje-rowerowe/ IMo nie ma sensu tworzyć nowego działu ,który będzie traktował o tym samym co istniejący. Natomiast nie widzę przeciwskazań do założenia nowego tematu- zobaczymy czy będzie"żył".
Mod Team Pixon Napisano 6 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2012 Jedynie można by zrobić podforum w istniejącym już dziale. Czyli ustalić taki szyk: W Polsce Za granicą Tak jak jest mania lekkości podzielona na fs, ht, cmentarzysko itd.
kazafaza Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Pixon: swietny pomysl, jestem pewien ze takie podforum spotkaloby sie z zainteresowaniem emigrantow! Sam z checia pomoglbym ze swoja znajomoscia kilku terenow, tras w UK. Mam nadzieje na "do zobaczenia" na podforum "emigranckim" POZDRo-:ver
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.