mateuszb Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Jestem zainteresowany kupnem tego kola http://allegro.pl/item89572442_kolo_przod_...o_alexrims.html , co o nim myslicie? chce go uzywac w dircie
crazybiker Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Moze byc ciezko! Ale jak na razie mozesz probowac AlexRims stara sie przykladac do swoich produktow! Licytuj jak najtaniej! Pzdr.
macrianus2 Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 duzo za nie nie zaplacisz raczej, a troche pojezdzisz, wiec nawet jak sie za jakis czas obrecz rozleci to dokupisz nowa (np. dm 24), komplet szprych i i tak raczej wyjdziesz na swoje. zreszta to kola przednie, wiec jesli masz amort to nie powinno byc tak bardzo obciazone i ma szanse przetrwac
Serek_s91 Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Akurat tak sie składa że znam sprzedawce bo to mój kumpel O kółku moge powiedziec że na żywo prezentuje sie bdb. Sam jeździlem na nim i kółko jest dosyć mocne (dla początkującego w sam raz) I żeby nie było ja tego nie pisze z polecenia mojego kumpla tylko po to żebyś wiedział co kupujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.