Skocz do zawartości

[rower] Sektor X-Force- czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

już lepiej, mogła by być. Podstawowe pytanie rower ma być nowy czy może być używany?

zdecydowanie nowy. i powiedzcie mi jeszcze, o jakie szczegoly pytac sie w sklepie przy wyborze dobrego roweru .

Napisano

przede wszystkim o OSPRZĘT, za tak małą kasę to lepiej kupić na lepszym osprzęcie niż na szajskich tarczówkach, w tej cenie nie dostaniesz dobrych. Zdecydowanie za v-ki się rozgladaj. Wnioskuje, że masz do wydania mniej więcej 1000zł

Napisano

przede wszystkim o OSPRZĘT, za tak małą kasę to lepiej kupić na lepszym osprzęcie niż na szajskich tarczówkach, w tej cenie nie dostaniesz dobrych. Zdecydowanie za v-ki się rozgladaj. Wnioskuje, że masz do wydania mniej więcej 1000zł

zapamietam o v-kach . dokladnie mniej wiecej 1000 zl . a jakie firmy przerzutek , konika manetek ?

Napisano

jeszcze jeden znawca się znalazł, czemu po prostu nie weźmie tej meridy lub tego hexagona X5?

na przyszłość jak się pytasz o to czy warto i ktoś ci mówi, że nie i uzasadnia jeszcze to, to drugie pytanie powinno być co wy polecacie w tej cenie i podajesz konkretną cenę!

Napisano

Chyba mogę ci polecić ten rower:

ROWER GÓRSKI ROMET RAMBLER - WYPRZEDAŻ KOLEKCJI (2172023601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Romet to stara, dobra, polska firma, a osprzęt mi się wydaje, że jest naprawdę dobry bo to przecież SRAM :) tylko że ma hamulce tarczowe...

Akurat jest duża przecena tego modelu :D

konik - ja tak mowie na ten mechanizm od przerzutek w tylnym kole .to popularna nazwa .http://allegro.pl/mtb-northtec-sorang-24-bieg-acera-db-wyprzedaz-i2172951927.html no a na ten temat sie wypowiecie ?

Napisano

Może brać tą Meride albo hexagona ale nie mów że romet to szajs. sam mam Rometa z 1973, zobacz sobie w moim garażu... Jak ci się uda to kup Krossa Hexagon X5, ma trochę lepszy osprzęt niż Merida

Napisano

lepiej, ale czemu allegro?

allegro nie jest dobrym wyborem jeśli chcesz kupować bike lepiej pochodź po sklepach i popytaj na pewno ci coś doradzą

dobra rada: jeśli będziesz się tak pytał jak na forum to też cie wyśmieją

Napisano

lepiej, ale czemu allegro?

allegro nie jest dobrym wyborem jeśli chcesz kupować bike lepiej pochodź po sklepach i popytaj na pewno ci coś doradzą

dobra rada: jeśli będziesz się tak pytał jak na forum to też cie wyśmieją

haha dobra dzieki . na razie

• 2 miesiące temu...
Napisano

Na allegro można wyrwać dużo taniej fajny sprzęt po za tym jest bardzo duży wybór a w sklepach stacjonarnych są czasem okazję cenowe lecz w większości bike-i stoją dużo drożej.

Moim zdaniem za taką kasę lepiej kupić używkę z lepszym osprzętem bo kupno xexagona za 1200zł to też nie najlepszy pomysł biorąc pod uwagę właśnie osprzęt który w zasadzie nie różni się jakościowo od pozostałych rowerów.

Dodam tylko jeszcze że nawet śmieszny,tani marketowiec polata jak się o niego niego zadba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...