Skocz do zawartości

[Wałbrzych i okolice]

Cox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Jade na singla do swieradowa w środe ale autem z znajomym

2. trase ja znam w miare, startuje w sobote, objazd robie w czwartek okolo 13 może, oficialny trening bedzie w piątek o 16, bedzie mozna sie tez zapisac

Napisano

Miśki ;)

Dzisiaj pogoda mnie zabiła, miało być 22st, a wyjechałem z domu to mało że zaczęło padać, to jeszcze halny : (

Pare km i do domu :P

Jutro po 16 bede, przynajmniej postaram sie być :P

Napisano

A ja jutro bawię na singlu pod Smrkem :) - trzeba się wyszaleć, bo od października praca, uczelnia i spanie - może w międzyczasie, jak starczy sił jakiś objazd składaczkiem po wrocławiu :)

Napisano

w swieradowie bylem we wtorek, w srode na rychlebach

buduje singla na trojgarbie, jakbys na jakis weekend byl w swiebodzicach to wpadnij

Napisano

w swieradowie bylem we wtorek, w srode na rychlebach

buduje singla na trojgarbie, jakbys na jakis weekend byl w swiebodzicach to wpadnij

a pewnie, że wpadnę. fajna inicjatywa - nawet chętnie bym pomógł, gdyby nie to, że po prostu od 1 października ciężko będzie mi znaleźć nawet 10 minut wolnego czasu :(

jak Ci się na rychlebach podobało? niestety w tym roku raczej ich już nie odwiedzę - na przyszły rok są w planach :)

Napisano

żeby na rychlebach było 100% fun to trzeba miec fula 150, na sztywnym daje rade ale trzeba sie wyzbyć niekiedy instynktu samozachowawczego

Napisano

no własnie w czwartek rano do 13 budowałem singla, a potem był objazd po południu i musiałem jeszcze w domu ine rzeczy porobić i nie chciało mi sie juz, a na tej trasie bez obeznania to nie ma co startowac

swoja droga to w open bylo 5 osob tylko, moze jakies pudlo by bylo

Napisano

Źle ująłem xD Chodziło mi oczywiście o BM w Świeradowie i zakończenie sezonu.

Ja sezon wyscigów koncze w ten weekend, pozniej juz tylko przejażdzki rekreacyjne i krajoznawcze.

Jakieś małe roztrenowanko i czekam z niecierpliwością na śnieg i możliwość ubrania biegówek :)

Ot co.

A i plotka donosi, żę w krótce ma do nas zawitać wielki forumowicz, wszystkowiedzący serwisant, dzielny rowerzysta i wałbrzyszanin, imć tobo :) wiec też trzeba by się z nim wybrać w podróż po okolicznych terenach, bo możliwe, że biedak zapomniał już swoich starych tras :)

Napisano

Ja niczego nie zapomniałem :)

I nie rozumiem - dlaczego napisałeś wszystkie me przymioty z małej litery?? :laugh:

Faktem jest, będę, na rowerowanie czas na 90 procent będę miał w przyszłym tygodniu i w kolejnym i na 100 procent przez dwa następne.

Napisano

Like it! Singla na trójgarbie już prawie skończyłem, więc zapraszam, tylko że ty infernek z Bielawy masz kawałek

Napisano

za dużo ciekawego nie ma tam do pokazania, ale jak chcesz to ok, bardzie to przedstawię ci koncepcje, może nasuniesz mi jakiś pomysł

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Witajcie, no no no ..... na sezonie 2013 jak złoże rowerek to mogę się pisać na jakieś wypady rowerowe :D ja z Wałbrzycha, ale w Świebodzicach często rowerem byłem jak było ciepło :) ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...