Gość grzesiek Napisano 22 Lutego 2006 Napisano 22 Lutego 2006 Zastanawia mnie czemu bikemaraton nie ma osobnej kategorii na forum jak w zeszlym roku?? czyzby jakis konflikt??
Karol Napisano 23 Lutego 2006 Napisano 23 Lutego 2006 Ja tam nie wiem, ale jeśli juz o tym mowa to moze by tak uporządkować troche te forum? Zrobić jakieś podfora itp bo na dzien dzisiejszy to własnie w 'imprezach rowerowych' jest największy balagan :/
Root Admin Mieciu Napisano 23 Lutego 2006 Root Admin Napisano 23 Lutego 2006 spoko, jeszcze wszystko będzie. Na razie z innych powodów trzeba było uogólnić forum. To tylko zwykła nazwa. Bike maraton będzie miało tu swoje miejsce...
Karol Napisano 26 Lutego 2006 Napisano 26 Lutego 2006 To gut ale moze zrobic osobne fora do maratonów Grabka, Golonki i do XC? Przejrzyście by było, a jednak tych tematów trochę jest (na pewno więcej niz w testach sprzętu)
Root Admin Mieciu Napisano 28 Lutego 2006 Root Admin Napisano 28 Lutego 2006 mysle, ze nie jest ich tak duzo. NIe ma sensu robic czegos takiego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.