Skocz do zawartości

[ Rower ] Kross A2 2010 MOD

Mlody2224

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może inaczej rozumiemy słowo "ładne" i "czyste"... Kiedyś na allegro była aukcja telefonu koleś opisywał go jako nówka mało rys czysty a też był koloru białego. Jak zobaczyłem zdjęcia to pomyślałem ze bym tego do ucha nie przyłożył... jeden wielki syf.

A fleją raczej nie jestem, rower myje raz w tygodniu co zresztą widać na zdjęciu.

I sprawa nie tyczy się tylko roweru ale i innych rzeczy. Po prostu muszę mieć wszystko czyste i schludne.

Ale to nie temat o tym czy ktoś jest fleją czy nie. Ja wyraziłem swoją opinie białe siodełko to dla mnie nie porozumienie, Ty twierdzisz inaczej i jest OK każdy ma swoje zdanie.

Napisano

Mało mnie interesuje co widziałeś na allegro... ja wiem, że moja żona jest pedantką i jeśli uważałaby, że siodło jest brudne kazała by mi zamówić nowe

ja w dobre wierze wyraziłem opinie co można zmienić w Twoim rowerze aby IMHO był rewelacyjny... a Ty mi na "dzień dobry" wyjeżdżasz z hasłem "no proszę Cię" - sorry, ale nie tędy droga!

Pozdrawiam

Napisano

No bo gościu piszesz mi żebym wymienił połowę części z roweru, które kupiłem niedawno... A mnie nie interesuje to czy Twoja żona jest pedantką czy nie... Nie poda się to nie pisz w tym poście i tyle.

• Mod Team
Napisano

Młody, spokojnie.. Kolega Basiq chciał ci pomóc i doradzić, a ty wyskakujesz z pyskiem i pretensjami do niego. Tak jak napisał - nie tędy droga.

Nie poda się to nie pisz w tym poście i tyle.

A dlaczego ma nie pisać? Licz się z tym, że założyłeś temat o swoim rowerze na forum, więc własną opinię może w nim wyrazić każdy i wcale nie musi być ona pozytywna.

PS. Popracuj trochę nad interpunkcją..

Napisano

Dodam że zależy jakie materiały zostały użyte do obszycia siodła ;), jeżeli jeździłeś na jakimś najtańszym siodełku to się nie dziw że może nie tyle co się ubrudziło, a straciło barwe przez zarysowania / nasłonecznienie / niewiadomo co :P.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Oto nowa fotka trochę się zmieniło.

1. Czarne pancerze

2. Czerwone i złote końcówki pancerzy KCNC

3. Podkładki pod mostek czarne arizone

4. Przerzutka przód down-swing

5. Zacisk sztycy amoeba

6. Top-Cap czarno-czerwony token

7. Koszyk na bidon elite czarno-biały

8. Ochrona pod łańcuch lizard-skins

9. Amortyzator ( czekam na przesyłkę ) Biała TORA SL nowa w cenie 500 zł :)

10. Stery Orbit-Z

Poszedłem jednak w kolor biało-czarny z małą ilością czerwonego... tak mi najbardziej pasuje :)

P1000202.JPG

Napisano

Mnie się zawsze podoba Kross Level .. W każdej okazałości, choć nie raz tak przerabiają, że jednak coś mnie zniechęca. U Ciebie jest dobrze, tylko czegoś mi tu brakuje, jakiegoś białego elementu..

Napisano

Białego amortyzatora. Niestety są jakieś problemy z tym który zamówiłem. I prawdopodobnie dostanę zwrot gotówki. I raczej zamówię tego radiona białego w wersji lod :)

Napisano

Taka kolorystyka mi już odpowiada :) szkoda kasy na śrubki czy inne pierdoły które kosztują 10 razy więcej niż normalne przedmioty " szare "

jedynie zastanawiam się nad białymi korkami na kierownice.

Napisano

Jak dla mnie bardzo dobre :) wszystko działa jak należy, muszę dmuchnąć jeszcze amortyzator. A tak hmm jest OK.

Ktoś pytał o wagę wczoraj go warzyłem w sklepie rowerowym wyszło 11,540

Napisano

Zawsze podobały mi się te Krossy i jeszcze w tym kolorze... Gdy kupowałem swój rower zabrakło mi kilka stówek i wziąłem Hexa V4, a miał być taki sam ;/ Ale naprawdę rower extra. Nie wiem czy to przeoczyłem czy nie, ale jaki to amor?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...