mlodymisiu886 Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 Witam, jestem posiadaczem Merida Road Race Lite 903-com 2012, odebrałem ją ze sklepu, przywiozłem do domu chciałem przetestować i nagle hak przerzutki się urwał. Nie uderzyłem go, nie wywróciłem się ani nic z tych rzeczy, normalnie jechałem, zmieniłem przerzutkę i odleciał. Teraz moje pytanie czy przyjmą to jakoś na gwarancje? Muszę jechać osobiście/wysłać im rower? Sklep znajduje się ponad 100km ode mnie więc chyba taniej mi będzie kupić nowy tylko gdzie mogę taki hak kupić?Ma ktoś jakieś linki do sklepów/allegro? Bardzo proszę o informacje, linki itp. Link do zdjęcia: http://k2rowery.sklep.pl/images/fotos/czesci/ramy/haki/M019.jpg
dovectra Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 zrób fotki opisz usterkę wyślij do sklepu elektronicznie może coś się da zrobić pozdro
argusiol Napisano 20 Grudnia 2011 Napisano 20 Grudnia 2011 Nowy hak Meridy to 75 zł, poza tym graniczy z niemożliwością dostanie go od ręki w sklepie, trzeba zamówić z Meridy Polska. Tak więc walcz z gwarancją.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.