Skocz do zawartości

[Wycieczki] Wrocław zgłoś sie

piotrekpasti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przypominam, że wyjazd nadal jest aktualny i mam nadzieję, że tym razem frekwencja też dopisze :)

Edit:

Wyjazd chyba odwołany, nikt nie potwierdza swojej obecności, http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2011021812&row=436&col=181&lang=pl&cname=Wroc%B3aw, a nie chciałbym czekać na -3 na środku pola.

Swoją drogą, śnieg pada coraz mocniej a niektóre drogi są nieprzetarte jeszcze, chyba lepiej poczekać do przyszłego tygodnia :(

Napisano

To może i ja się dołączę? Na przyszłą sobotę, 26. lutego? Jestem to nowy, szukam ekipy do wspólnych wycieczek, ale, mimo rocznej przerwy w pedałowaniu, doświadczenie na dwóch kółkach mam...

Witam więc na forum, pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia!

Napisano

To może i ja się dołączę? Na przyszłą sobotę, 26. lutego? Jestem to nowy, szukam ekipy do wspólnych wycieczek, ale, mimo rocznej przerwy w pedałowaniu, doświadczenie na dwóch kółkach mam... Witam więc na forum, pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia! Użytkownik pilon edytował ten post 20 luty 2011 - 22:02

co? gdzie?jak? którędy? ;) Ja mogę w końcu poszaleć bo już się łańcuch nie kończy - może być w teren, może być szosowo-podjazdowo

Napisano

co? gdzie?jak? którędy? ;) Ja mogę w końcu poszaleć bo już się łańcuch nie kończy - może być w teren, może być szosowo-podjazdowo

Jeszcze nie wiem dokładnie co i jak i gdzie i na jak długo - jeśli to ja miałbym proponować. Generalnie będę wsiadał na rower w rok po kradzieży poprzedniego :( Tak więc kondycja słaba i nowy sprzęt do rozpoznania, wyczucia, a i ciuchy w rozproszeniu, dopiero szykuję ekwipaż ;) więc kondycyjnie nie poszaleję, ale jestem otwarty na propozycje :D

Napisano

odbiore spodnie z reklamacji wiec zabieram sie .tylko zeby pogoda byla znosna jakas ,a nie taka Syberia ,jak ostatnio.

Napisano

Wyświetl postUżytkownik evo07 dnia 22 luty 2011 - 15:38 napisał co? gdzie?jak? którędy? Jest już trasa mega bikemaratonu, jest teren, są podjazdy. Na sobotę zapowiadają dość dobrą pogodę :)http://bikemaraton.c...id/64/sub/trasa 57 km

generalnie pogodę mam w .... Na obczajanie trasy jak najbardziej jestem na tak:) "Jogutro" znamy się mało :icon_mrgreen: ale ew ustawka zn jej start...gdzie? kiedy? Temp -20*C też może być jak dla mnie :icon_wink:, dystans ponad 100km też może być - dynda mnie to. Kosma - bier spodnie kościołowe :icon_mrgreen: pozdrower

Napisano

Myślę, że propozycja dobra, tym bardziej, że są różne warianty, więc jakbym nie dał rady, to wcześniej zawsze mogę wrócić :)

Pozdro i do uszczegółowienia ;)

Napisano

Dla mnie wstepnie bomba :D

na razie zadna alko-faza sie nie szykuje wiec zapodajcie gdzie zbioorka, gdzie postooj na piwo itp ;)

pod koniec tygodnia zobaczymy ktoory naloog wygra ;)

Napisano

jakieś konkrety?

Nie znam tamtych terenów i chętnie bym poznał traskę nowych wrocławskich maratonów!

Mam nadzieje że -3 i troszkę śniegu nikogo nie zniechęci :) ja codziennie śmigam :) ten tydzień -10, -15 he he

ale w sobotę ma być około zera,

prawie upał :D

Czekam na jakieś szczegółowe dane. miejsce i czas startu, ewentualny czas i dystans.

Pozdro!

Napisano

Panie Orgu -Jogurtu?! Czy o 10-11:30 pod milenijnym będzie dobrze? Reszta (Szoppers chyba się wyśpisz do 9:30??:D) pasi? Później niż o 11:30 to trochę słabo imo

Napisano

No to 10:00 pod Milenijnym, po drodze możemy zabrać Kosmę z boiska na Marszowicach. Jakiegoś dużego błota chyba nie będzie, trasa niewymagająca, więc tempo szybsze niż w styczniu :icon_mrgreen:. Jakbym nie dawał rady, to można skrócić trasę do mini :icon_wink:

Napisano

Dobra Panowie ja z innej beczki trochę, gdzie we wrocku znajdę jakąś rame stalowa/chromowo molibdenową która będzie się nadawać na miejskiego mieszczucha ? :)Czy mimo wszystko na gielde dalej najlepiej w niedziele na sulkowice ?

Napisano

Panowie, a "pod milenijnym" to konkretnie gdzie? przepraszam za durne pytanie, ale nowy tu jestem :]

[pd mostem od strony osobowic, ew w kierunku na osobowice:) "centralnie" pod mostem na osobowicach - nie wiem czy wyklarowałem :icon_mrgreen:

Szkoda Kosmo :confused: mayB next time:)

Napisano

Dzięki, teraz klar :) jakby mnie nie było do 10:05, to znaczy że katar i zmęczenie wygrały, ale zakładam że będę :]

Napisano

Kocury mam nadzieje ze porobicie fotki i slad gps ;)

Wstalem wlasnie.. >:> i szczerze moowiac dobrze mi z tym.. wczoraj nawet zapomnialem ze to juz dzis i nie zagladnalem na forum... do nastepnego :D

Napisano

Ja niestety odpadłem w przedbiegach, ciuchy nie podpasowały, po kwadransie byłem cały mokry, po 5ciu minutach zaczeło sie robić lodowato, pot nie odparował... Szoppers to może jutro gdzieś łagodniej sie poburaczymy?

Napisano

Było zacnie :) podziękował mój niepełny ślad z kilkoma fotami, bo wracać musiałem <_<

Z kolegami Chaozz'em i Jogurtem jakieś 40km a ogólnie 75,5km pozdro

Ja niestety odpadłem w przedbiegach, ciuchy nie podpasowały, po kwadransie byłem cały mokry, po 5ciu minutach zaczeło sie robić lodowato, pot nie odparował... Szoppers to może jutro gdzieś łagodniej sie poburaczymy?

a gdzie??może też się podepnę

Napisano

a gdzie??może też się podepnę

Może z przystani przy ZOO w stronę Opatowic, za Odrę? Wieś Łany itp? Tylko że ja nie mogę przeginać, bo nie mam prawdziwie zimowych spodni i prawdziwie zimowej bluzy, albo mam i źle dzisiaj zestawiłem :D

Ps. może nad "Bajkał"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...