inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Jedziemy... Najwyżej sie odłączymy i sami gdzies śmigniemy...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 dobra ,ja tez bede jak cos o 11 pod Magnolia. proponuje jednak odbic ,bo mi cos to wyglada na wycieczke turystycznokrajoznawcza ,ale zobaczym. dozoba
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Jakies ekstremalne jeżdżenie to nie będzie... Cytat z ichniejszego forum: "Przejażdżka będzie raczej krótka, w wolnym tempie. Charakter bardziej towarzyski, niż sportowy. Poszukamy urokliwych alejek i ścieżek usypanych jesiennymi liśćmi "
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 to ja im mogę pokazać urokliwe, usypane liśćmi niekoniecznie ścieżki, mnóstwo dziur, korzeni i różnych pułapek pod listowiem
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 no to turystyka pelna wnioskuje po opisie wezme kosz piknikowy , termos z herbata i kocyk zeby bylo gdzie usiasc i gazete do poczytania jakas!
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Kosma, nie odmawiaj ludziom prawa do turystyki... Nie każdy musi lubić to co ty... Nie chcesz, to nie jedź i nie krytykuj...
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 to byla ironia lub jak kto woli sarkazm. mysle ,ze oni maja w mniejszym powazaniu co ja o nich mysle i z wzajemnoscia. bez spinki prosze! dozoba pod Magnolia.
inhibitor Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 No i już po... Organizator jakoś tak bez pomysłu na zycie i następne 100m... W efekcie pgubilismy sie już na Moście Milenijnym... W sumie to w 4-6 osób śmignelismy nowym odcinkem obwodnicy śródmiejskiej (wypasiony asfalt), kawałek Lasem Osobowickim i pod Most Milenijny, a stamtąd w podgrypach w dwie różne strony...
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 a ja będę miał pamiątkę do czasu nowej ramy szkoda że nikt nie uwiecznił mojego lotu koszącego bo nie wiem od czego mam ramę wgniecioną - pewnie bariera... wina tyle moja że być może za szybko było(25km/h) ale tłumaczenie tej głupiej kobiety, że;'dziś jest wyjątkowy dzień...' jakoś mnie nie przekonują, po za tym dla pieszych każdy dzień jest 'wyjątkowy' i łażą gdzie łażą dzięki za towarzystwo teraz spadam w las upolować jakiegoś zwierza
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 dobrze bylo ,ale krotko 40km to rozgrzewka. dzieki i do nastepnego. Robson zyjesz? o qwa teraz zobaczylem Twojego posta, ja ciez pier... niezle sie porobilo!szkoda ramy fajnej ,nie da rady tego nareperowac?
thrawn Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Masakra Robson. Dobrze, że bocia przeżyła. Ehh ale ramy szkoda, dobrze żeś jest cały bo byśmy byli oba inwalidy. Pozdro.
drbike Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Allo Allo Pierwszy post na forum jako drbike, Więc witam. Dzięki za dzisiejszą jazdę Evo07 Twoja kraksa wyglądała jak w "Oszukać przeznaczenie" zahaczyłeś kierą o babę i tył roweru poszybował na barierkę oddzielającą. Szkoda ramy;/
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 cieszę się ze efekty specjalnie się podobały mógłbyś proszę opisać jak to było pomijając że za (chyba)szybko. Bo mnie się wydaje że koleś ją odciągnął na bok a ta w ost chwili wlazła na ścieżkę i chyba zahaczyłem o torebkę??Jakoś nie zauważyłem żeby kobieta gdzieś się trzymała z bólu? ps czekałem aż się tłum na nas rzuci celem publicznego linczu
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 tez myslalem ,ze nas tam zlinczuja zaraz , dobrze ,ze sam nie byles ,bo byloby nieciekawie raczej ,jeden typek za nami sie ujal w sumie, podziekowalem mu za ujecie sie za nami.
evo07 Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 tez myslalem ,ze nas tam zlinczuja zaraz , dobrze ,ze sam nie byles ,bo byloby nieciekawie raczej ,jeden typek za nami sie ujal w sumie, podziekowalem mu za ujecie sie za nami. serio??no to koleś chyba nie doszedł tam gdzie miał dojść;/ ale też dzięki za twoje thx ;D jak widać czy z dzwonkiem czy bez...tak to ty byś oberwał barierką Btw nie wiem czemu usłyszałem że reszta ekipy jest z przodu?Swoją drogą ciekaw jestem gdzie pojechali?
Kosma Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 tez nie wiem skad pomyslales ,ze oni sa przed nami. strasznie sie wlekli przeciez za nami. tak pedzili ,ze pewnie jeszcze sa w drodze ,gdzies w polowie mostu milenijnego.
drbike Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Dokładnie było tak piszesz zahaczyłeś o torebkę zerwał się jej pasek ale to wystarczyło żeby kierownicę przekrzywić i tył roweru poszybował na barierkę. Ale jak pisze Kosma jeden facet się wstawił i dobrze gadał że mamy pierwszeństwo na ścieżce rowerowej mimo że byliśmy w mniejszości. Pozdrower
handbikerka Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 evo007 współczuję skrzywionej ramy, ja chyba zapłakałabym się na śmierć...
pawel1315 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Znów ustawiłem się z nauczycielką w-fu na rowery w sobotę. Powiedziała, że się zjawi. Sobota godz. 11 pod mostem milenijnym. Tempo nie zabójcze. Dystans i trasa do ustalenia na miejscu.
evo07 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 a czy rowery z wgniecioną ramą pod obitym rajderem mogą przybyć?
pawel1315 Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Jasne, że mogą. Będziemy dużo skakać Z chęcią zobaczę tę ramę po kraksie.
pawel1315 Napisano 4 Listopada 2010 Napisano 4 Listopada 2010 Odnośnie ustawki w sobotę to miejsce spotkania będzie nietypowe, bo koło hali orbita, czyli po drugiej stronie Odry. Taka informacja została puszczona w szkole i łatwiej będzie mi przekazać tę informacje Wam, niż uczniom mojej szkoły... Ewentualnie drugie wyjście. O 11 koło Orbity, a o 11.10 pod milenijką od strony osobowic.
evo07 Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 Ja wpadam pod orbitę. widzę że dajecie mi szansę złapać na drugiego roga kogoś i wgnieść ramę żeby było równo - ale też będę
Kosma Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 ja tez bede pod Orbita , jak cos dajcie znac ,gdzie sie dokladnie ustawiacie i o ktorej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.