ElDiablo Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Mam STS, bajerantem nie jestem ale mam białe pancerze i przeszkadzało mi optycznie oplatanie czarnym kablem. Złego słowa nie mogę powiedzieć na 1609 StS. Wszystko chodzi jak należy, bez problemów
stefan2810 Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Chyba skusze sie na STS na nowy sezon, zobaczymy.
Artwro Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Kupiłem taki za 120 zeta na Komuny Paryskiej w sklepie z Holendrami.Po przeczytaniu wielu opinii na temat powyższego, nie mam powodów do narzekań.Na razie działa(dzisiaj też)tak że polecam jak najbardziej.
stefan2810 Napisano 12 Listopada 2011 Napisano 12 Listopada 2011 Na allegro za ok.100-110zł z wysyłką są 1009 STS. Wiec pomyśle jak piszecie że nie ma problemów to trzeba wypróbować. Dzięki.
maltan Napisano 11 Stycznia 2012 Napisano 11 Stycznia 2012 Dołączam się do głosów za Sigmą. Lepiej bez dodatkowych bajerów, a pewny. Licznik kalorii w prostych licznikach to ściema. A jeśli chodzi o liczniki przewodowe vs bezprzewodowe, to tu również odradzam niższą półkę. Na forum była dyskusja o licznikach, które przy wchodzeniu po klatce schodowej pokazywały, że jedzie się kilkadziesiąt km/h Od jakiegoś czasu jeżdżę na jakimś badziewiu z Lidla Faktycznie kupiłem go za jakieś 25 czy 30 złotych. Funkcji od cholery, brak kabelka, tyle że po jakimś czasie użytkowania licznik wskazuje prędkość nawet w czasie postoju Także nie polecam kupować liczników w marketach, dyskontach itp. miejscach tylko zainwestować w coś konkretnego. Sam zastanwiam się nad zmaną licznika i tutaj wybór producenta raczej będzie prosty, Sigma Zastanawiam się tylko co do modelu, ale na razie wszystkie znaki na niebie wskazują na 1609 o którym jest tu sporo napisane. Chyba że macie jakies inne propozycje odnośnie tego producenta? Standardowe funkcje (nie interesują mnie kalorie, itp. funkcje) plus licznik kadencji. Może być podświetlenie i chyba lepiej żeby nic nie plątało się między pancerzami ;P
karbeti Napisano 12 Stycznia 2012 Napisano 12 Stycznia 2012 Bierz sprawdzony 1609. Na pewno będziesz zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.