Skocz do zawartości

[ZLOT] IV Oficjalny Zlot FR.org

n4k5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Maroko, sorry ale ciężko mnie namówić będzie :) W Izery podskoczę sobie nawet na dzień. Właśnie się cieszę, że daleko będzie. Dziś dali nam plan roboty na przyszły rok. Przerwę 2 tygodnie mam w sierpniu czyli na Zlot i tak wezmę wolne

Aha. Kiedy pijemy?

Napisano

Pic mozemy zawsze :)

Ostatnio mnie naszlo i o 24 wyjechalem do Poznania bo dawno juz mnie tam nie bylo. Na rynku wyladowalem o 2 z kawalkiem, odwiedzilem ze dwie knajpki i z powrotem w domu bylem cos przed 7 - w porownaniu z Wroclawiem lokale w Poznaniu puszczaja muzyke takze na zewnatrz, wrecz mozna powiedziec, ze panuje swego rodzaju konkurencja, ktora knajpa pusci wieksza ilosc decybeli i (chyba) przyciagnie tym wiecej klientow. Gdybym mial tel do Ciebie Piotrze to moglibysmy sie ustawic.

Merytorycznie do tematu napisze, ze niewazne gdzie bedzie zlot bo wszedzie bedzie mozna pojezdzic (nawet u mnie w domu jest taka opcja - od tygodnia lezy gora ciuchow wysoka na metr - podjazd jak sie patrzy) ale grozono mi, ze mam glosowac na Izery bo inaczej bede mial toksyczne odpady z kopalni w detkach wiec coz poradzic... :)

Napisano · Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu
Ukryte przez safian, 24 Listopada 2011 - Brak powodu

Marcin bierz Kasię i wpadajcie do mnie w sobotę. Robię picie andrzejkowe. Majkel wpadaj również. Tel poszedł na priv

w sobotę nie dam rady, ale mogę za to wpaść w piątek...

Lipa, bo z popołudniówkami walczę :( Jeszcze będzie okazja

spróbuje coś wykombinować żeby w sobotę wpaść, napisze jak będę coś wiedział...

• Mod Team

Panowie- wystarczy pijackich offtopów.

Proponuję posprzątać pijacki offtop. Naprawdę są bardziej odpowiednie miejsca, żeby umawiać się na wódkę niż publiczne forum. :confused:

Napisano

widzę że na większość ludzi Enduro_me zrobił ogromne wrażenie... mi również się podobał ale bez przesady... w izerach również można nieźle poszaleć i również jest tam sporo trudnych fragmentów gdzie nie jeden użytkownik tego forum miał by problemy z przejechaniem... więc nie rozumie stwierdzenia dyskwalifikacji izerów...

Napisano

a musze? wyrazilem swoje zdanie . bylem w Izerach kilka razy i znam je dosc dobrze ogladajac Enduro_ME Zawoja wydaje sie atrakcyjniejsza pod zlot.

ps czy tu mamy sie na sile przerzucan argumentami ...? czy wyrazac swoje zdanie...?

Napisano

Ta dyskusja nie ma sensu :) Demokratycznie wybierzemy miejsce na zlot i basta. Wierzcie mi, że we WSZYSTKICH górach są mega trasy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...