to jest najtańszy sklep chyba w tej chwili w polsce
[rower]Czy rower Merida Matts TFS 700-D to dobry wybór?
Started By micferrari, lip 18 2009 11:23
29 odpowiedzi w tym temacie
Rowery
Napisano 23 lipiec 2009 - 08:01
Ostatnio dowiedziałem się że nie wiem czemu ale wychodzi na to że mam lepsze części w mojej meridzie niż katalogowe czyli widelec rock shox tora 80sl
coli poplock i korby shimano deore a także manetki hamulców hydraulicznych odzielne także nie dość że go kupiłem tanio to jeszcze mam lepszy sprzęt
coli poplock i korby shimano deore a także manetki hamulców hydraulicznych odzielne także nie dość że go kupiłem tanio to jeszcze mam lepszy sprzęt
Napisano 23 lipiec 2009 - 10:24
W SKLEPIE ZOSTAŁY JUŻ TYLKO DWIE MERIDY JEDNA CARBON x-RACE ZA 3088 ZŁ, FAJNA ALE NA V-KACH I OSPRZĘT CHYBA CIEŃSZY BO TU RACZEJ ZA RAMĘ PŁACIMY WIĘC SOBIE ODPUSZCZĘ A DRUGA NIE WIEM ALE JAKAŚ CIEŃSZA....TEŻ NA V-KACH...KOLEŚ JUŻ KOŃCZY SEZON I NIE BĘDZIE MIAŁ JUŻ WIĘCEJ MERID W TYM ROKU...SZKODA
Rowery
Napisano 27 lipiec 2009 - 21:22
Czy proponujecie jakiś rower w tylu meridy(lub lepszy) w cenie do 2700 gdyż mój wujek chciał sobie kupić taką meridę jak ja mam tylko już jej w sklepie niema 
*stylu meridy
*stylu meridy
Napisano 28 lipiec 2009 - 09:41
Opanuj sie troche, temat zasmiecasz jak piszesz post pod postem. na dodatek twoje posty maja srednio 5 slow i nic nie wnosza do dyskusji - caly czas mowia o tym samym!!!
"People are stupid. [...] They will believe a lie because they want to believe it's true, or because they are afraid it might be true." - Terry Goodkind
Napisano 28 lipiec 2009 - 20:24
Cytat
Czy proponujecie jakiś rower w tylu meridy(lub lepszy) w cenie do 2700 gdyż mój wujek chciał sobie kupić taką meridę jak ja mam tylko już jej w sklepie niema
http://www.sklep.romet.pl/promocje/twardzi...ery/art100.html
Test rowerka :
http://bikeboard.pl/...t&g=13&art=1162
Napisano 28 lipiec 2009 - 21:19
no powiem ci że niezła maszyna i jeszcze w dobrej cenie powiem mu żeby sobie go kupił i już nie szukał