Tylko teraz musze doliczyć przesyłke do Holandii czyli 25 euro. Co daje mi około 200 Euro za Drake-a albo 166 Euro za Epicona.
[Amortyzator] Wymiana amortyzatora i pytanie
Started By Kuba521, lut 05 2012 23:49
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 luty 2012 - 23:03
Rowery
Napisano 06 luty 2012 - 23:40
Od amortyzatora z 120mm skoku rama pod główką nie pęknie to po pierwsze. Trzeba by ten rower naprawdę ostro traktować żeby rama się poddała.
Po drugie Recon 335 120mm ma Solo Air, i o ile się nie mylę to jest wersja OEM.
Co do SAG'u to nie chodziło mi o regulacje skoku tylko o fakt, że pod ciężarem jeźdźca rower zbliży się do pierwotnej geometrii.
Po drugie Recon 335 120mm ma Solo Air, i o ile się nie mylę to jest wersja OEM.
Co do SAG'u to nie chodziło mi o regulacje skoku tylko o fakt, że pod ciężarem jeźdźca rower zbliży się do pierwotnej geometrii.
Napisano 07 luty 2012 - 02:13
Kawior masz racje ze trzeba by sie sporo napocic zeby zlamac rame, ale pisze tak z punktu widzenia sklepu w razie jakiejkolwiek usterki...(nie, nie jestem pesymista;)
Oczywiscie zmieni sie charakterystyka roweru - na podjazdach bedzie bardziej nerwowo, przod bedzie bardziej "myszkowac" i predzej gubic trakcje, na zjazdach za to moze byc weselej i nieco bezpieczniej ze wzgledu na bardzie wychylona do tylu pozycje i wieksza mozliwosc lykania przeszkod.
Kuba521 szczerze polecam Epicon'a tym bardziej za ta kase!
Oczywiscie zmieni sie charakterystyka roweru - na podjazdach bedzie bardziej nerwowo, przod bedzie bardziej "myszkowac" i predzej gubic trakcje, na zjazdach za to moze byc weselej i nieco bezpieczniej ze wzgledu na bardzie wychylona do tylu pozycje i wieksza mozliwosc lykania przeszkod.
Kuba521 szczerze polecam Epicon'a tym bardziej za ta kase!
"Rewolucja jest jak rower – jeśli się nie posuwa naprzód to pada." Ernesto Guevara
Napisano 07 luty 2012 - 09:41
Chyba właśnie wezme Epicona, zważywszy ze rower nowy i za miesiac ma być przegląd a tam za darmo mi przytną rure sterową i zamontują go więc, za 3 tygodnie Epicon będzie zamontowany to pojawi sie aktualizacja w dziale "Nasze Rowery".
Temat do zamknięcia i dziekuje za dyskusje:)
Temat do zamknięcia i dziekuje za dyskusje:)