[rama] Accent Peak29
Started By wapid, wrz 20 2011 12:24
284 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 kwiecień 2012 - 14:12
3500zł łącznie z zaplotem kół, nie wliczając hamulców, tarcz, korby, pedałów, kasety, łańcucha, przerzutek, klamek, manetek i siodełka. Nie wiem jakie mam ciśnienie, bo w serwisie mi ustawiał, ale muszę kupić pompkę bo za miękki jest. Miło że się podoba.
Rowery
Napisano 14 kwiecień 2012 - 18:34
Kabanos A jaką ty masz sztycę... już myślałem że moja jest długa. A widzę że u ciebie to pewnie 450mm.
P.S
Ładny stonowany bez szaleństw ... taka cicha woda.......gdy nagle ni z stąd ni zowąd na podjeździe cię weźmie i zniknie za szczytem
Ja lubię czerwień... dlatego tak zaszalałem ....
Co do zlotu Peaków.... ciekawe ile ich zobaczę na tegorocznych maratonach
Faktem, przydało by się zebrać kilkanaście sztuk do zdjęcia "rodzinnego" i wysłać mamusi (Velo) do oprawki i postawienia nad kominkiem
P.S
Ładny stonowany bez szaleństw ... taka cicha woda.......gdy nagle ni z stąd ni zowąd na podjeździe cię weźmie i zniknie za szczytem
Ja lubię czerwień... dlatego tak zaszalałem ....
Co do zlotu Peaków.... ciekawe ile ich zobaczę na tegorocznych maratonach
Faktem, przydało by się zebrać kilkanaście sztuk do zdjęcia "rodzinnego" i wysłać mamusi (Velo) do oprawki i postawienia nad kominkiem
Napisano 14 kwiecień 2012 - 21:44
Sztyca to czterysetka, wyciągnięta do narysowanego na niej limitu. Wydaje się taka długa z powodu kąta pod którym zostało zrobione zdjęcie.
Napisano 19 kwiecień 2012 - 20:32
pierwsza jazda za mną. rower nie jest jeszcze ukończony, pozycja dopasowana itd, ale źle nie jest na pewno. zdjęcia i więcej wrażeń wkrótce.
Napisano 12 maj 2012 - 19:29
Jest i mój, Foto może niespecjalne ale widać co i jak.

Rowery