fredii Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 witam wszystkich mam pytanie jeżdżę na rowerze szosowym po dzisiejszym przeglądzie zauważyłem często występujące na tylnej oponie przecięcia w kilku miejscach miedzy innymi na środku opony oraz na jej brzegach około do max 1cm od środka opony. a moje pytanie czy warto zmieniać na nowa czy jeszcze sobie darować dodam rozmiar opony to 700x23C pompowana do max 8 atm. pozdrawiam i dziękuje za pomoc P.S. nie szukam pomocy jak zdjąć oponę z koła bo to umiem
pawelsystem Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 a co ja wróżka jestem nawet nie widze tych uszkodzen....
hux Napisano 7 Września 2011 Napisano 7 Września 2011 Czy są głębokie te przecięcia? Jeśli to tylko guma bieżnika a kord/oplot cały to się nie przejmuj
fredii Napisano 8 Września 2011 Autor Napisano 8 Września 2011 załączam kilka uszkodzeń Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik
Crazyk Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Malutkie, pewnie nawet nie na wylot. Możesz to olać, gdybyś łapał przez to kapcie to dopiero byłby sens wymiany opony.
Crazyk Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 Malutkie, pewnie nawet nie na wylot. Możesz to olać, gdybyś łapał przez to kapcie to dopiero byłby sens wymiany opony.
lukas85 Napisano 8 Września 2011 Napisano 8 Września 2011 takie nacięcia to się pojawiły u mnie po kilku dniach użytkowania nowych opon, a jeżdżę po miescie i pompuje 10 bar. Warto tylko czasem lookać czy w te pęknięcia nie włażą jakieś kamienie czy szkło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.