Skocz do zawartości

[amortyzator] Jaki nowy amortyzator przedni

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

W pierwszym poście napisałeś,że:

Rowery używam

głównie do jazdy w lesnym terenie, ale

także sporo jezdze po asfalcie

i do tego typu jazdy chcesz używać typowo wyczynowego amorka jakim jest Axon? Axon ma czysto wyścigową charakterystykę , co w praktyce może oznaczać mniejsza czułość na małe nierówności, większą progresję i fabrycznie ustawione większe tłumienie. Do Twoich zastosowań Epicon wystarczy w zupełności- no chyba ,ze w grę wchodzi sam fakt posiadania droższego amorka.

Jeśli jeździsz czysto rekreacyjnie - kup Epicona, jeśli się ścigasz- kup Axona.

Napisano

nie masz zadnego sklepu w okolicy?

strona do ktorej dales link, to dystrybutor na Polske, i kazdy szanujacy sie sklep, powinien miec cene jak na stronie, badz nizsza ;)

wiec gdzie problem?

Napisano

A widzisz tam przycisk "Kup", "Dodaj do koszyka" czy coś takiego? Teoretycznie mają odnośnik do eSklepu, jednak on nie działa. Poza tym możesz zadzwonić i się zapytać.

Ja nic nie mówię, wymieniłeś połowe oferty jaką mozna spotkać w Polsce, lepsze gorsze itp... Raz w budżecie za 900zł raz za 500. Zdecyduj się czego chcesz, to może ktoś Ci pomoże. A nie przez 3 strony w każdym poście zmieniasz zdanie.

Napisano

powtarzam... EUROBIKE to dystrybutor, i kazdy szanujacysie sklep ktory ma SUNTOURA, sprowadzi Citakiegoepicona jakiego chcesz w cenie ze strony, badz mniejszej, i nie bedziesz placil za zadna przesylke:)

ps. nie ma Epiconow bez anodowanych goleni:P hehe

Napisano

siema, chyba wezme jednak tego raidona:

allegro.pl/sr-suntour-raidon-r-l-air-100mm-mod-2012-super-i1803949774.html

co powiecie na temat tego amora?

czy bedzie dobry pod wage 65kg?!?

pozdrawiam.

Napisano

co Ci mamy powiedziec, jak modelu 2012 nie ma jeszcze nawet oficjalnei dystrybutor? a w calej polsce uzywa go z 5 osob pewnie, z czego zadnej pewnie nei ma na forum.

pozatym, co to za pytanie, powietrzniak, podejdzie pod kazda wage... :|

Napisano

Ja się wypowiem. Od dwóch sezonów jestem użytkownikiem powietrznego SR Raidon i jestem z niego zadowolony. Nie jest może to pierwsza klasa, ale działa "poprawnie". Tylko, że obecne jego ceny to jakaś pomyłka, ja trafiłem model z magazynu za 280zł, a jak widzę 400-500 o mnie głowa boli...

Napisano

3nadel, za 280zl kupiles model 11+ tak? i to 2 lata temu:D?

bo mi sie wydaje ze w tej cenie, to byly roczniki ponizej czyli = 2010 -, ktore maja czarne golenie gorne, i sa troche jednak gorsze od obecnych...

Napisano

ale chodzi mi o dokladny model. kolor najlepiej bialy, z pivotami, i z blokada w manetce.

pozdro

ale chodzi mi o dokladny model. kolor najlepiej bialy, z pivotami, i z blokada w manetce.

czy ten jest git?:

allegro.pl/sr-suntour-raidon-r-l-air-100mm-mod-2012-super-i1803949774.html

moze macie lepsze propozycje?

pozdro

Napisano

o co Cichodzi?

model z blokada w manetce, RLD, czego oczekujesz? mam za Ciebei przelew zrobic?

kup tego 2012, jest najlepszy z dostepnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...