Skocz do zawartości

[Rudawy Janowickie] trip jednodniowy, niedziela 28. sierpnia

pilon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też zainteresowany :icon_mrgreen: . Będziemy czekać przed dworcem w Janowicach, prawdopodobnie po drodze zgarniemy jeszcze Robsona (evo07) i Panią Robsonową.

Napisano

Oby, oby, sprawdzam prognozy i wygląda na to że dzisiejszy wieczór będzie deszczowy, we Wrocku też zanosi się na opady. Ale jutro powinno być ok, miejmy nadzieję, że tym razem pogoda nie zaskoczy meteorologów icon_wink.gif Swoją drogą, w takiej sytuacji na trasie może wystąpić trochę błotka yes.gif

Napisano

Ja też zainteresowany :icon_mrgreen: . Będziemy czekać przed dworcem w Janowicach, prawdopodobnie po drodze zgarniemy jeszcze Robsona (evo07) i Panią Robsonową.

Rozumiem że dogadaliście się na Rędzińskim dzisiaj i jedziecie autem, nie z dworca, tak? Bo musze wiedzieć na kogo czekać czy też nie czekać...

Oczywiście potwierdzam swoją obecność. Startuję z Dworca Miasto :thumbsup: , mam nadzieję że jutro pogoda będzie taka jaką zapowiadano bo obecnie w Wałbrzychu leje. :confused:

Nooo czegoś takiego jak dziś, to we Wrocku od dawna nie pamiętam... w 90 minut (mieszkam na 10tym piętrze, więc temperatury skrajne są zawsze wyższe/niższe niż przy ziemi i w prognozach) bez burzy spadło z 37 stopni do 18... I nadal zero burzy, tylko pizga... LOL ;)

Napisano

Pogodowe Suprise'y, Ja potwierdzam swoją obecność jutro, w pociągu o 7:44, jeśli mnie nie będzie to znaczy, że nie żyje ( ja albo mój rower ).

Napisano

Nooo czegoś takiego jak dziś, to we Wrocku od dawna nie pamiętam... w 90 minut (mieszkam na 10tym piętrze, więc temperatury skrajne są zawsze wyższe/niższe niż przy ziemi i w prognozach) bez burzy spadło z 37 stopni do 18... I nadal zero burzy, tylko pizga... LOL ;)

Ano u mnie z 33C za oknem spadlo do 15C :P otwarte okna szybciej wychladzaja dom niz klimatyzacja :D rewelka! :D

Polamania szprych Draby! :)

Napisano

Niestety u mnie w Kowarach też nie jest ciekawie zimno i leje cały czas i nie zapowiada się na to aby w najbliższych godzinach przestało :/ ale trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę Do zobaczenia jutro o 11 w Janowicach na PKP :)będę ja i mój znajomy :)

Napisano

Drogie Dziatki, przypominam, zbiórka jutro o 7:15 dla Wrocławian, przed Dworcem PKP tymczasowym, ulica Sucha :D Żywopłot przed wejściem na dworzec ;)

Napisano

Rozumiem że dogadaliście się na Rędzińskim dzisiaj i jedziecie autem, nie z dworca, tak? Bo musze wiedzieć na kogo czekać czy też nie czekać...

Dokładnie tak, zabieramy Robsonów i pędzimy autem. Jak nie będzie jakiegoś gradobicia to do zobaczenia na miejscu. Zapowiada się lux, byle tylko pogoda dopisała.

Napisano

wg meteo.icm.edu.pl powinno padać tylko w nocy. W dzień powinno być bardzo ładnie i słonecznie w granicach 20 stopni

Napisano

Dzięki piękne wszystkim za wyprawę. Dla poszkodowanych życzenia szybkiego powrotu do pełnej sprawności. Pozdrower i do zobaczenia następnym razem.

Thrawn i Ina

Napisano

Ja również dziękuję za miło spędzoną niedzielę i dużo zdrówka życzę dla naszych rannych kompanów :)

No i oczywiście do następnego razu :)

I duży PLUS dla organizatora wycieczki Kuba świetna wycieczka choć nie w pełni przejechana, ale będzie jeszcze okazja :D

A i podaje link do sports tracker nie za wiele ale zawsze to coś :)

http://www.sports-tracker.com/#/workout/tysia87/ec21f100afuppmdq

Pozdrowionka

Justyna

Napisano

Ja również dziękuję wszystkim, dzięki za spędzony czas, trasę, a co najważniejsze - pozdrowienia i uściski dla kraksowiczów... Oby się szybko goiło :)

Wywrota do rowu, w las, na kamienie i korzenie przy prawie 70 kmh... Cóż... Dobrze że się skończyło tak, jak się skończyło...

Pozdrowienia i dzięki :)

Napisano

Również dzięki za wypad, pozdrowienia dla pozostałych 14 uczestników. Zdrowia i wytrwałości do dalszego pedałowania dla poszkodowanych. Zdjęcia powinny niedługo się pojawić.

Napisano

Wielkie thx za świetną wycieczkę dla organizatora :icon_wink: traska świetna, dziękuje też wszystkim za wybitne towarzystwo, a poobijanym kolegom życzę szybkiego powrotu na jednoślady :icon_wink:

pozdro - Ewelina

Napisano

Jakoś jednak dałem radę :-)

Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, Pilonowi za trud organizacji (nie ma to jak lista obecności czytana na stacji kolejowej ze specjalnego notatnika :-)) i życzę wszystkim poszkodowanym szybkiego powrotu do zdrowia.

Parę fotek:

FR i Rudawy 28.08.2011

Michał

P.S. osoby, którym zalegam za bilet bardzo proszę o kontakt na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...