Dolat Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam, mam zamiar kupić sztycę KCNC Ti pro lite 27,2mm x 400mm oraz siodło Ritchey WCS Streem Carbon V2. To siodło ma karbonowe pręty o średnicy większej niż standardowe 7mm (bodajże 8mm). I tu nasuwa się moje pytanie, czy aby zamocować siodło na tym konkretnym modelu sztycy będę potrzebował jakiś adapter (tak jak w przypadku sztyc Ritcheya) czy ta sztyca tego nie wymaga? Jeśli adapter jest do tego potrzebny to chyba rozejrzałbym się za innym siodłem Jeśli ktoś z Was jest zorientowany w tym temacie bardzo prosiłbym o odpowiedź (na stronie KCNC nie ma żadnej informacji). Z góry dziękuję, Dolat
tobo Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Siodło z karbonowymi prętami może nie pokochać się z mocowaniem takim jakie ma kcnc.
Rulez Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Ta sztyca generuje piękne siły tnące, akurat dla karbonowych prętów
1415chris Napisano 2 Sierpnia 2011 Napisano 2 Sierpnia 2011 Przede wszystkim ile wazysz...? Jak masz jakies watpliwosic to wymien ludeczke na Smudowa: http://smud-carbon.eu/cradle_sztyca.html
Dolat Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Napisano 3 Sierpnia 2011 Ważę 71kg, ten pomysł z łódeczką chyba będzie najlepszy, chociaż troszkę drogi, ale raczej nic lepszego bym nie wykombinował Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.