Ziobrolinho Napisano 19 Lipca 2011 Napisano 19 Lipca 2011 Witam. W moim rowerku(Kross sign DS, 2008rok) zepsuł się wkład suportu. Wyjąłem go, okazało się, że obręcz jednego z łożysk jest pęknięta, drugiego skruszona, kulki się posypały... Bardzo ciężko było wyjąć te łożyska, musiałem wydłubywać je śrubokrętem, a i z tym był problem. Moje pytanie - można wymienić same łożyska, czy muszę cały wkład suportu? Były one tam tak wciśnięte, że nie wiem, czy da się je ponownie włożyć.
Mod Team sznib Napisano 19 Lipca 2011 Mod Team Napisano 19 Lipca 2011 Niestety, ale w Howitzerze są nietypowe rozmiarowo łożyska. Nie kupisz takich, musisz kupić nowy suport.
Ziobrolinho Napisano 20 Lipca 2011 Autor Napisano 20 Lipca 2011 Dzięki wielkie za pomoc. Jeszcze jedno pytanie - muszę kupić taki sam wkład suportu, czy może być inny?
yeti1232 Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 może tylko żeby był pod isis aby pasował do korby
Mod Team sznib Napisano 21 Lipca 2011 Mod Team Napisano 21 Lipca 2011 Do Howitzera masz tylko 2 opcje: Howitzer XR oraz droższy Howitzer Team od Truvativa. Inne firmy nie robią suportów pod ten system.
Ziobrolinho Napisano 21 Lipca 2011 Autor Napisano 21 Lipca 2011 No to ładnie, trochę wydatków mnie czeka... wielkie dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.