ralf Napisano 16 Stycznia 2006 Napisano 16 Stycznia 2006 Witam: Mam juz manetki SRAM MRX, za jakies 2 tygodnie bede kupował hamulce http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=198 Czy te klamki beda pasowały do tych manetek? Dziekuje i pozdrawiam...
szakq Napisano 16 Stycznia 2006 Napisano 16 Stycznia 2006 Jako ze SRAM jest wlascicielem Avida nie wyobrazam sobie aby mogl byc inaczej choc akurat takiego mixu na zywo nie widzialem-wiem ze klamki shimano sa dosc krotkie do gripshiftow i dlatego wlasnie czesto avidy ludzie kupuja klameczki jak nie chca plastikow Srama
ralf Napisano 16 Stycznia 2006 Autor Napisano 16 Stycznia 2006 a to musza pasować, a szczerze mówiąc nie wiedziałem ze SRAM jest właścicielem AVIDA
Puma [JFK] Napisano 16 Stycznia 2006 Napisano 16 Stycznia 2006 Mam te klamki i te gripshifty i jest OK. Klamki są wystarczająco długie żeby hamować, jako tako też sie wszystko komponuje więc nie jest źle :wink:
ralf Napisano 16 Stycznia 2006 Autor Napisano 16 Stycznia 2006 ok to juz wiem co kupić , a te manetki MRX smigasz juz na nich, jak Ci sie sprawują, bo mi sie wydawaja na dość słabe.
Puma [JFK] Napisano 16 Stycznia 2006 Napisano 16 Stycznia 2006 Nie śmigałem na nich tylko zmieniałem biegi w domu jak po pokoju jeździłem. Zima to szkoda mi troche sprzętu ale w pokoju to biegi wskakiwały OK, zobaczymy jak będzie z czasem...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.