Skocz do zawartości

[amortyzator] XCR- co wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Black to całkiem niezły amortyzator pracujący z pewnością lepiej niż XCR, z tym, że troche mało fotek gość dał, ciekawe w jakim stanie są golenie, ciekawe jak z serwisami no i z tym, co ma w środku. Jednak jak dla mnie trochę kiepski opis, sugerując się jedynie nim i tymi fotkami wolałbym kupić pewnego XCRa.

BTW 1200 mm skoku może poważnie zmienić geometrię :D

Napisano

NA co powonieniem zwrócić uwagę, jakie pytania pozadawać.Jakie są minusy Blacka? Koszty serwisu i naprawy? Jestem całkowicie zielony w tych sprawach

Napisano

"Amor zalozony w rowerze caly czaS UZYTKOWANY I DLA TYCH KTORZY CHCA PRZETESTOWAC, PRZEGLAD BYL DO TEJ PORY NIEPOTRZEBNY MAM KOLEGE W BIKEATELIER SERWISANTA STWIERDZIL ZE NIE MA PRZY NIM CO DO ROBOTY, POZA TYM TAK JAK PISALEM AMOR TAK NAPRAWDE JEZDZIL JEDEN SEZON NASTEPNE DWA TO TYLKO OKAZJONALNIE I WIEKSZOSC Z FOTELIKIEM DLA DZIECIAKA( TO NIE SCIEMA) A ROCZNIKOWO TO CHYBA 2005/2006 " oto treśc maila jakiego otrzymałem od sprzedawcy

Napisano

Amor nie najnowszego typu,ale oczywiście wysokiej klasy,czy w dobrym stanie to przekonasz się jak go będziesz miał :icon_mrgreen: ,ale można raczej wierzyć sprzedawcy,brzmi to uczciwie.Anoda na goleniach górnych wygląda że ok.w innych miejscach też nie poharatany. :thumbsup:

Napisano

wypady do lasy ,małe górki, skakanie po mieście raczej odpada. W sumie XCR jest dla mnie wystarczający ale dość dużo negatywnych rzeczy się o nim naczytałem i się zastanawiałem czy jakaś używkę z wyższej półki czy czy XCR

Napisano

Poproś sprzedającego o dokładne fotki będziesz wtedy mógł ocenić dokładnie golenie górne w jakim są stanie. Jeśli amorek byłby w dobrym stanie to ja wybrałbym tego z aukcji niż nowego xcr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...