Neverhood Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Szukam nowych sterów klasycznych(rura widelca z gwintem) , rozmiar 1". Na rynku jest zatrzęsienie takich sterów o bardzo niskiej jakości . Pewnie jest to spowodowane faktem, iż głownie najtańsze nowe rowery mają jeszcze rozwiązania klasyczne. Oczywiście stery z zaporową ceną 100zł nie wchodzą w rachubę. Możecie doradzić jakieś dobre produkty z rozsądnej cenie i dostępne w kraju? Waga nie istotna, mają być trwałe (tak jak w starszych rowerach - lata eksploatacji/stal/stal/stal) i przystępnej cenie. Srebrne/chrom. Mile widziane jest pokazywanie paluszkiem i stwierdzenie "bierz pan to, będziesz pan zadowolony". Albo tych unikaj. Dywagacje na temat też mogą być
Hetman Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Ciężko będzie, bo to rozwiązanie jest dziś przestarzałe. Musisz szukać jakichś leżaków magazynowych, czegoś co się kurzy w szufladzie od lat. Nie wiem jak z szosowych rowerów, kiedy tam zniknęły? Może będzie łatwiej... Cena przy takim sprzęcie to loteria. Pytając właśnie googla znalazłem calowe stery na "ahead" - może takie rozwiązanie dopasujesz? Uratujesz ramę. PS: znowu nie ma jak edytować... Niedawno sprzedawał undervolcano z naszego forum: http://allegro.pl/show_item.php?item=1602645641 Nie masz co marudzić na cenę i szukać za 20zł. Chcesz mieć dobrze, musisz płacić. Odezwij się do niego, pewnie jeszcze ma.
M333 Napisano 21 Maja 2011 Napisano 21 Maja 2011 Wybór rzeczywiście wąski. Znalazłem coś takiego. Cena raczej wysoka, nie korzystałem, nie oglądałem, więc nie mam opinii.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.