Skocz do zawartości

[hak przerzutki] Kross level a6 2009

kaaba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Hak zgiął mi się juz drugi raz (długi wózek SLX ;/) Prostowanie młotkiem było dobre za pierwszym razem ale teraz to juz nie pomaga. W serwisach w Olsztynie chcą 15-25 zl za prostowanie (również klepanie młotkiem). W dodatku od czestego przykrecania i odkrecania rozdziawiła mi się śruba i ampul omyka. Także muszę chyba nabyć nowy. Tu pojawia się problem gdyż nigdzie w necie (tylko mudserwis za 50 zl :/ ale do nich jestem uprzedzony)ani w lokalnych sklepach nie mozna dostać tego haka. Wie ktoś gdzie takowego nabyć ?

http://imageshack.us/photo/my-images/806/dscn7729.jpg/

Napisano

Gdzie takowy nabyć.

Hak, to twór nieożywiony ;p

No prostować się nie opłaca, bo po 1,

to normalna cena nowego haka,

po 2 po prostowaniu kolejny raz wygnie się jeszcze szybciej,

o ile nie pęknie od razu.

Kurczę, strasznie dziwny hak,

w większości krossów jest inny, dość popularny typ,

dostępny wszedzie jako hak do Authora choćby.. :/

Napisano

Napisz do producenta, Kross to polska firma w końcu...

Chyba nic innego mi nie pozostaję. Ciekawe tylko ile mnie to będzie kosztowało... dam znać jak coś coby dla potomnych informacja pozostała.

Napisano

Ten hak to faktycznie rzadkość, o ile dobrze pamiętam to wcześniej tylko jeden sklep je miał, a do tego masz pecha bo tutaj (drugi od góry) jeszcze niedawno mieli ich kilka sztuk - no i cena też wporządku, bo 25+1 złotych za śrubkę . Napisz do nich, myślę że prędzej czy później będą mieli te haki na stanie. Tu też mają, ale cena jest trochę wyższa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...