MKKAZIK Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Witam serdecznie! Posiadał zwykłe pedały do których mogę zamocować system spd, ale nie wiem gdzie mogę dokupić ten system? Proszę o info na ten temat i czy warto dokupić taki system i przymocować czy zakupić już pedały jednostronne a starych się pozbyć?! Zależy mi na tym bym mógł jeździć w normalnych butach i z systemem spd!!! Z góry dziękuję za pomoc!
afly Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Możesz wrzucic zdjęcie pedałów, lub podać co to za model? Jak kupowałem pedały to w zestawie miałem bloki, resztą miałem wraz z kupnem butów (cały "system" aby bloki zamocować do obuwia).
MKKAZIK Napisano 1 Maja 2011 Autor Napisano 1 Maja 2011 Możesz wrzucic zdjęcie pedałów, lub podać co to za model? Jak kupowałem pedały to w zestawie miałem bloki, resztą miałem wraz z kupnem butów (cały "system" aby bloki zamocować do obuwia). Jutro postaram się przesłać zdjęcia,maja na środku dwa otwory na zamocowanie systemu spd, ale tylko na jednej stronie pedalow, na drugiej jest normalny pedał.
MKKAZIK Napisano 2 Maja 2011 Autor Napisano 2 Maja 2011 Jutro postaram się przesłać zdjęcia,maja na środku dwa otwory na zamocowanie systemu spd, ale tylko na jednej stronie pedalow, na drugiej jest normalny pedał. Witam ponownie,przesyłam zdjęcie w załączniku, pozdrawiam!
Schwefel Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 I gdzie to mocowanie pod SPD? Bo ja tu widzę co najwyżej mocowanie pod noski.
MKKAZIK Napisano 5 Maja 2011 Autor Napisano 5 Maja 2011 I gdzie to mocowanie pod SPD? Bo ja tu widzę co najwyżej mocowanie pod noski. Witaj! Widać na zdjęciu dwie dziury z gwintem, pod noski na pewno nie są więc po co są ?!!!
kello Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 Pedały pod SPD są niejako zintegrowane z systemem SPD. Nie da się dokupić samych zatrzasków i dokręcić do już posiadanych pedałów. Te dwa otwory służą zapewne do zamocowania przedniej części noska (tam, gdzie wchodzi nos buta).
Hetman Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 W dobie, kiedy używane kliki możemy wyrwać poniżej 50zł w świetnym stanie, dokręcanie czegokolwiek do tego odlewu z gównolitu to samobójstwo. Cenowo pewnie też wybije sufit, bo to unikat - jeśli w ogóle znajdziesz. Jesteś kolejną osobą mądrzejszą od wszystkich (albo nie czytasz forum, co jest oznaką braku szacunku) - jeśli chcesz mieć kliki z platformą. Przemyśl opinie innych. "Bo chcę" też jest do kupienia ale nie licz na rady, które będą dobre.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.