Skocz do zawartości

Dartmoor Section!

Driver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

szit!!

bede mial przynajmniej wymowke zeby na boxguide zbierac... :)

To jest dobry pomysł :) Jednej rzeczy nie rozumiem kiedy wszedłem do jednego sklepu BoxGuide był tam za 145 zł ( mam tam 7% zniżki, wiec za 134 kupiłem) . Natomiast w sklepie obok kosztował już 289 zł, a najlepsze jest to, że shiftguide tak samo :):(

Napisano

hhmm o czym wy rozmawiacie?:( moze lamersko sie zapytam ale nie bylo mnie na tej lekcji kiedy tlumaczyli co to jest boxguide i shiftguide :)?

Napisano

Ja dzisiaj wymieniłem za darmo :) korbe :] Jako że mialem sh*towatą korbe za 30 zł, która miała 1 tarcze 38 :/ postanowiłem ja wymienić i udało sie :) wymienilem na starego stx'a z 2 zębatkami :) nie jest to szczyt moich marzeń ale na conajmniej 2 miechy musi styknąć :] Potem będzie albo duro albo coś lepszego :)

Fotek nie dam bo ni mam cyfrakak ;)

Napisano

tego też się muszę nauczyć:) w ogóle czegokolwiek muszę:P ale dobra ważne że umiem bez trzymanki jeździć:) no i do przodu też...bez dodatkowych 2 kółek...:) Spoko przyjdzie z czasem:)

Napisano

heh, z poczatku trudno mi też sie wyrywało na dartmoorze... ale już sie przyzwyczaiłem. wazne aby baaardzo w tył sie wychylic - lzej pójdzie:P a co do dokladniejszego manuala to pisalem pare postów wcześniej :)

jak mi ramke przysla (nadal nic nie wiadomo?!?!) to dorwe jakas cyfrówke lepsza i nagram powoli co i jak i mam nadzieje ze pomorze to :033:

Pozdrawiam

Napisano

No tylko ja mam to o tyle utrudnione że mam zwykly widelec 400 mm :blink: Póki co na jakiegoś porzadnego sztywniaka nie mam kasy, jak będzie to pewnie kupie cmp albo coś podobnego :D

Napisano

ja to nie moge za to opanować tego ,że czasem jak na manualu jade to nagle rower "wystrzeliwuje z podemnie" i juz dwie tarcze wymieniłem z przodu bo wiecznie pokrzywione - a pozatym zachowuje sie czasem jak worek ziemniaków i latam bez swiadomości tego co trzeba zrobic z rowerkiem w locie (chodzi o wszelkie hopy i dropy) ;)

Napisano
a pozatym zachowuje sie czasem jak worek ziemniaków i latam bez swiadomości tego co trzeba zrobic z rowerkiem w locie (chodzi o wszelkie hopy i dropy)

też tak mi się zdarza - po części rozwiązałem ten problem podwyższając nieco siodełko, przez co łapię rower udami jakby coś się działo nie tak :) ale pewnie jest jakiś inny sposób... :)

Napisano

Ja przy skokach opuszczam siodelko prawie na max. Mam tak jakos po niemilych przezyciach :(

Ja przy skokach opuszczam siodelko prawie na max. Mam tak jakos po niemilych przezyciach :)

Napisano

Ok chłopaki to mam prośbę. Powiedzta mi jak się nauczyć pedal kicka:) I czy muszę do tego umieć kangaroo. I ew czy ma ktoś z Warszawy pożyczyć strój hokejowy na czas nauki:) Poduszkę na dupę już mam:) Mam nawet filmik z ekstrema z tips & tricks jak to robić niby ładnie opracowany. Co zrobić żeby rower podskoczył w ogóle? Kto nauczy tak mój rower:) Pozdrawiam

Napisano

WYbierasz PRZEGLADAJ, potem wybierasz plik, klikasz OK/Otworz i jak sie juz zaladuje to kopiujesz DIRECT LINK TO IMAGE (jakos tak) i wstawiasz tak:

[ img ] adres_obrazka [ /img ]

(bez spacji)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...