Driver Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Napisano 29 Kwietnia 2006 Gavron - ile za shiftguida? Bo jestem zainteresowany
Driver Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Napisano 29 Kwietnia 2006 szit!! bede mial przynajmniej wymowke zeby na boxguide zbierac...
Gavron Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 szit!! bede mial przynajmniej wymowke zeby na boxguide zbierac... To jest dobry pomysł Jednej rzeczy nie rozumiem kiedy wszedłem do jednego sklepu BoxGuide był tam za 145 zł ( mam tam 7% zniżki, wiec za 134 kupiłem) . Natomiast w sklepie obok kosztował już 289 zł, a najlepsze jest to, że shiftguide tak samo
magnus Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 hhmm o czym wy rozmawiacie? moze lamersko sie zapytam ale nie bylo mnie na tej lekcji kiedy tlumaczyli co to jest boxguide i shiftguide ?
magnus Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 aaa no to tych nazw nie przyczaiłem, ale juz wszystko jasne:) thx
magnus Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Dzisiaj wstaje rano, wybijam na osiedle i dostałem olśnienia, MaM RAME STALOWA Z SUPORTEM i częściami, i co wynikło z ogromnej ochoty wyjścia na rower (raczej poskakania), oto tymczasowy twór : http://img423.imageshack.us/img423/7931/zdjcie0003fv.jpg hehe jakbym mial spawarke to mozna by trialówke zrobić
magnus Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 dzieki chłopaki za słowa otuchy a haki prawie jak poziomie:) singla zrobiłem hehe a tu dwie fotki jak napieram na tylnej gumie na tym gwiezdnym krążowniku nawet 10 podskoków kangaroo zrobilem na nim, ale sie napocilem jak nigdy http://img352.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0175bv.jpg http://img372.imageshack.us/my.php?image=zdjcie0182jh.jpg
Serek_s91 Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Ja dzisiaj wymieniłem za darmo korbe :] Jako że mialem sh*towatą korbe za 30 zł, która miała 1 tarcze 38 :/ postanowiłem ja wymienić i udało sie wymienilem na starego stx'a z 2 zębatkami nie jest to szczyt moich marzeń ale na conajmniej 2 miechy musi styknąć :] Potem będzie albo duro albo coś lepszego Fotek nie dam bo ni mam cyfrakak
bajuwookierun Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 kurde ja też się chcę nauczyć skakać na tylnym kole...nauczcie mój rower też
Serek_s91 Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Ja sie musze nauczyc manuala bo sie cholernie trudno wyrywa :/
bajuwookierun Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 tego też się muszę nauczyć w ogóle czegokolwiek muszę ale dobra ważne że umiem bez trzymanki jeździć no i do przodu też...bez dodatkowych 2 kółek... Spoko przyjdzie z czasem:)
magnus Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 heh, z poczatku trudno mi też sie wyrywało na dartmoorze... ale już sie przyzwyczaiłem. wazne aby baaardzo w tył sie wychylic - lzej pójdzie:P a co do dokladniejszego manuala to pisalem pare postów wcześniej jak mi ramke przysla (nadal nic nie wiadomo?!?!) to dorwe jakas cyfrówke lepsza i nagram powoli co i jak i mam nadzieje ze pomorze to Pozdrawiam
Serek_s91 Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 No tylko ja mam to o tyle utrudnione że mam zwykly widelec 400 mm Póki co na jakiegoś porzadnego sztywniaka nie mam kasy, jak będzie to pewnie kupie cmp albo coś podobnego
mmmak Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 ja to nie moge za to opanować tego ,że czasem jak na manualu jade to nagle rower "wystrzeliwuje z podemnie" i juz dwie tarcze wymieniłem z przodu bo wiecznie pokrzywione - a pozatym zachowuje sie czasem jak worek ziemniaków i latam bez swiadomości tego co trzeba zrobic z rowerkiem w locie (chodzi o wszelkie hopy i dropy)
Gavron Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 a pozatym zachowuje sie czasem jak worek ziemniaków i latam bez swiadomości tego co trzeba zrobic z rowerkiem w locie (chodzi o wszelkie hopy i dropy) też tak mi się zdarza - po części rozwiązałem ten problem podwyższając nieco siodełko, przez co łapię rower udami jakby coś się działo nie tak ale pewnie jest jakiś inny sposób...
Driver Napisano 3 Maja 2006 Autor Napisano 3 Maja 2006 Ja przy skokach opuszczam siodelko prawie na max. Mam tak jakos po niemilych przezyciach Ja przy skokach opuszczam siodelko prawie na max. Mam tak jakos po niemilych przezyciach
bajuwookierun Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 Ok chłopaki to mam prośbę. Powiedzta mi jak się nauczyć pedal kicka:) I czy muszę do tego umieć kangaroo. I ew czy ma ktoś z Warszawy pożyczyć strój hokejowy na czas nauki:) Poduszkę na dupę już mam:) Mam nawet filmik z ekstrema z tips & tricks jak to robić niby ładnie opracowany. Co zrobić żeby rower podskoczył w ogóle? Kto nauczy tak mój rower:) Pozdrawiam
mmmak Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 http://www.pinkbike.com/photo/834330/ zamontowany shiftguide jak umiescic fote na IMAGESHACK napiszcie mi krok po kroku na maila albo gg dzięki
Driver Napisano 4 Maja 2006 Autor Napisano 4 Maja 2006 WYbierasz PRZEGLADAJ, potem wybierasz plik, klikasz OK/Otworz i jak sie juz zaladuje to kopiujesz DIRECT LINK TO IMAGE (jakos tak) i wstawiasz tak: [ img ] adres_obrazka [ /img ] (bez spacji)
Serek_s91 Napisano 7 Maja 2006 Napisano 7 Maja 2006 Bo nic sie nie dzieje Trzeba jakiś nowych użytkowników ściągnąć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.