Skocz do zawartości

[korba] skrzywione zębatki

bestia256

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

skrzywiły mi się zębatki na korbie.. i spada łąncuch ..Czy można je jakoś wyprostować czy kupić nowe..

Jakie polecacie..

CZy nadaje sie taka od zwykłego roweru.?

Ps: rower do stuntu łańcuch spięty na krótko na biegach 2:1

Napisano

Po 1 popraw nazwe tematu, bo pewnie wyladuje w koszu.

Po 2 jaki to model korby?

Jezeli koronki sa zdejmowalne to mozna probowac klepac, jesli nic z tego to wymiana.

Napisano

ps; jak się zakłada konto to się regulamin czyta ! - a nie potem piszecie tematy niewiadomo jak skonstruowane

Co do tematu wypowiem się jak podasz nazwę korby oraz model tego roweru

• Mod Team
Napisano

Jeśli wyprostujesz to i tak ich wytrzymałość znacznie spadnie i mogą się znów łatwo wykrzywić/złamać, ja bym wymienił zębatki, chociaż jeszcze zależy ile ich jest wygiętych i jaka to korba :)

Napisano

Alu też można prostować i wcale się nie połamią od razu. Prostowałem swoje środkowe tarcze wielokrotnie i nigdy żadna nie pękła. Drugą kwestią jest, że po wygięciu/prostowaniu tarcza szybko się wygina.

• Mod Team
Napisano

Mi w zasadzie o same zęby chodziło jakoś tak nie doczytałem, sam blat można prostować, jeszcze zalezy z jakiego kąta.

Napisano

bierzesz szweda i szwedem prostujesz sobie:P jak wytrzyma to spoko a jak nie to kupic nowe zebatki:P Sprobowac przeciez warto przed zakupem nowej czesci:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...