Skocz do zawartości

[Chorągiewka] Czy warto?

Ziomek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no gdyby ta chorągiwka miala z 50cm długości to ok, ale jak na moje oko ma ok30cm (lub mniej) wiec raczej nie spełania takiej funkcj jaką spełniac powinna

Oj spełnia jak najbardziej swoje zadanie - te 30 cm to nieraz Tobie życie może uratować - jak masz tą chorągiewkę to wyprzedzać Ciebie będą 30 cm dalej.[/i]

pamietam jak jechałem do Gory Kalwarii, wielkie ciezarówki mijały mnie w takiej odległosci ze mógłbym je spokojnie reka złapac za kola :twisted: Kilka razy wylądowałem na poboczu z obawy o swoje zycie...

Tak sie zastanawiam czy onie wogóle widzieli ze ja jade na rowerze....

Napisano

ShK, ShK ale to nie zmienia faktu że z taką chorągiewką byłoby bezpieczniej.

A poza tym na końcu takiej chorągiewki można gwoździa zamontować a na koszulce dać napis - Wyprzedzaj mnie w odstępie 1 metra bo inaczej lakier sobie porysujesz ;)

Gość Anonymous
Napisano
ShK, ShK ale to nie zmienia faktu że z taką chorągiewką byłoby bezpieczniej.

A poza tym na końcu takiej chorągiewki można gwoździa zamontować a na koszulce dać napis - Wyprzedzaj mnie w odstępie 1 metra bo inaczej lakier sobie porysujesz :)

Mam pewna mysl: A gdyby na koncu tej choragiewki zaczekic jakies dodatkowe swiatelko (ktore mozna byloby przybic gwizdziem). Juz wiedze ten kawalki lakieru na drodze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...