DamianYukon Napisano 6 Grudnia 2005 Napisano 6 Grudnia 2005 ja ogolnie tez niepolecam ze wzgledu na estetyke...a jezeli chodzi o bezpieczenstwo to wolalbym tak jak jurasek przyszyc sobie jakies tasmy odblaskowe
ShK Napisano 7 Grudnia 2005 Napisano 7 Grudnia 2005 no gdyby ta chorągiwka miala z 50cm długości to ok, ale jak na moje oko ma ok30cm (lub mniej) wiec raczej nie spełania takiej funkcj jaką spełniac powinna Oj spełnia jak najbardziej swoje zadanie - te 30 cm to nieraz Tobie życie może uratować - jak masz tą chorągiewkę to wyprzedzać Ciebie będą 30 cm dalej.[/i] pamietam jak jechałem do Gory Kalwarii, wielkie ciezarówki mijały mnie w takiej odległosci ze mógłbym je spokojnie reka złapac za kola :twisted: Kilka razy wylądowałem na poboczu z obawy o swoje zycie... Tak sie zastanawiam czy onie wogóle widzieli ze ja jade na rowerze....
sebekfireman Napisano 8 Grudnia 2005 Napisano 8 Grudnia 2005 ShK, ShK ale to nie zmienia faktu że z taką chorągiewką byłoby bezpieczniej. A poza tym na końcu takiej chorągiewki można gwoździa zamontować a na koszulce dać napis - Wyprzedzaj mnie w odstępie 1 metra bo inaczej lakier sobie porysujesz
muzycom Napisano 8 Grudnia 2005 Napisano 8 Grudnia 2005 Heh. Już widzę jak rysuję tym gwoździem 2 naczpy w tirze :lol:
Gość Anonymous Napisano 8 Grudnia 2005 Napisano 8 Grudnia 2005 ShK, ShK ale to nie zmienia faktu że z taką chorągiewką byłoby bezpieczniej.A poza tym na końcu takiej chorągiewki można gwoździa zamontować a na koszulce dać napis - Wyprzedzaj mnie w odstępie 1 metra bo inaczej lakier sobie porysujesz Mam pewna mysl: A gdyby na koncu tej choragiewki zaczekic jakies dodatkowe swiatelko (ktore mozna byloby przybic gwizdziem). Juz wiedze ten kawalki lakieru na drodze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.