Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 12

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od poniedziałku napawam się moim 3 miejscem w kategorii w generalce Mega w Mazovii :D

Miejsca już rozdane, w Toruniu nic się nie zmieni :) Wpadnijcie na dekorację :D

• Mod Team
Napisano

W niedzielę zająłem trzecie miejsce w kategorii MTB w szosowych mistrzostwach Piły - jazda indywidualna na czas. Wynik 33:55, avg 35,5km/h, hr avg 188, hr max 208, ma finiszu dowaliłem do 48km/h z gębą powykrzywianą z wysiłku ;) A dziś przyszedł do mnie nowo zakupiony rower do celów służbowo - transportowych, ot taki przemieszczacz. Bestia wyjątkowo mi się podoba :)

http://allegro.pl/decathlon-rockrider-26-roz-s-polecam-i1816117688.html

Napisano

Odi gratulacje :)

Ja ostatnio z rowerowych rzeczy to powstrzymuję się od zakupów bo w tym roku na sprawy okołorowerowe (nie licząc startów i planów treningowych) wydałam prawie 9 tysięcy już...

Napisano

To ja wczoraj zrobiłem traskę prawie 50 km. Teraz jadę na krótką przejażdżkę na szczyt górki (może będzie fajnie widać tatry :) )

Jak to mówią: pozdrower :)

Napisano

Całe 100m (nie mylić z kilometrami), bo żebra dalej bolą. A były to testy o ile wzrośnie skuteczność przedniego hamulca slx z tarczą 180 zamiast 160. Ostatnio mocy hamulcom brakowało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...