tranzystor82 Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 WItam W związku z wymianą kompletu kółek P+T Shimano FH-M525 wypadało by też wymienić kasetę oraz łańcuch. W obecnej chwili mam korbe Truvativ thrushift firex GPX (jakis czas temu wymieniana) oraz na tyle przerzutki shimano deodore LX Chciałbym kupić kasetę SRAM PG 970 oraz lancuch SRAM PC 991 Teraz pytanie czy to bedzie dobrze ze sobą współpracować. Ewentualnie co zmienić, byłbym wdzięczny za jakie kolwiek sugestie. Pozdrawiam
onkiel Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 będzie działać o ile korby nie są zajechane i nie będą niszczyły łancucha.
tranzystor82 Napisano 15 Marca 2011 Autor Napisano 15 Marca 2011 bedzie działac o ile korby nie sa zajechane i nie bada niszczyly lancucha. Dzięki wielkie Co do korby zmieniłem ją dokładnie rok temu , aczkolwiek sezon rowerowy, przeminoł mi raczej w pracy (brak urlopu) i niestety nie miałem okazji jej zajechac w sumie. A ewentulanie Coś byś pordził? Bo troche poczytałem i wydaje mi się że to chyba w miare będzie przyzwoite w ludzkich pieniądzach. ?
onkiel Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 dobry wybór i za rozsądne pieniądze. Ja bym nie zmieniał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.