DZIOMBEL Napisano 27 Stycznia 2011 Napisano 27 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Mam takie pytanko do was, czy zna ktoś może jakąkolwiek trase z Tychów do obojętnie jakiego miasteczka na Mazurach, np: Girzycko? Interesowała by mnie trasa bocznymi drogami, zeby nie głównymi. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomógłby mi zaplanować trase. Z góry dzięki:)
mrkura Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Cześć, no niezłe wyzwanie Ja CI nie pomogę bo śmigam głównie po górach. Ale cieszy mnie, że w Tyszanach istnieje taki potencjał
DZIOMBEL Napisano 30 Stycznia 2011 Autor Napisano 30 Stycznia 2011 Pierwszy raz takie wyzwanie sobie dałem:)Trzeba mieć jakieś hobby. W rury nie mam sie z kim wybrać, ale w tamtym roku na pilsku jednak byłem:)
mrkura Napisano 30 Stycznia 2011 Napisano 30 Stycznia 2011 Pierwszy raz takie wyzwanie sobie dałem:)Trzeba mieć jakieś hobby. W rury nie mam sie z kim wybrać, ale w tamtym roku na pilsku jednak byłem:) Jak to nie masz z kim w "rury" jechać Zapraszam do odwiedzenia i współtworzenia tematu Tyskiego: http://www.forumrowe...pady-w-beskidy/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.