brass94 Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Witam jaką przerzutkę na tył polecacie do dirtu,fr? Zależy mi na tym aby było jak najtaniej. Z góry dzięki.
iwo1281 Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Heh. Stary właśnie się zdziwiłem. Do tego typu zabaw polecam przerzutki z krótkim wózkiem, np. Shimano Sora. Sam jeżdżę w dh i oczywiście na krótkim wózku. Ważne jest abyś z przodu miał napinacz oraz jedno przełożenie, aby łańcuch nie spadał. Tylna przerzutka nie ma takiego wielkiego znaczenia... Każda da radę. Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłem. Edit: W dircie jeździ się głównie na singlu, ale we FR tego nie polecam. Męczarnia
Earl Napisano 1 Stycznia 2011 Napisano 1 Stycznia 2011 Podaj wpierw swój budżet. Miałem sorę przez krótki okres czasu, i nie opłaca się jej kupować, bo zrobiły się jej dosyć szybko kosmiczne luzy. Lepiej dopłacić do czegoś lepszego.
Mod Team bogus Napisano 1 Stycznia 2011 Mod Team Napisano 1 Stycznia 2011 Jeśli nie masz jeszcze manetek którejś z firm, to do dirtu kupiłbym przerzutkę Srama, choćby X-5.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.