bartek Napisano 11 Listopada 2010 Napisano 11 Listopada 2010 Witam Mam na imie Bartek jezdze zarazielm ie rowerem kilka ladnych lat temu, ale w ostatnich 2 latach nie podhcodzilem do tego czysto treningowo. Moj rower to Kellys Imagine 2009. mam 22 lata 188cm wzrostu i waze ok 85kg.(dojde do 80kg) W ubieglmym sezonie mam za soba ok 2000 km i 6 startow Mazovia(zawsze w poblizu 150m w open) i PCPR Technicznie wydaje mi sie ze jestem dobrze przygotowany gorzej z sila i wytrzymaloscia. pracyje na basenie wiec moge zrobic 3 treningni na basenie i do 2 trenignow w terenie Tygodniowo. Moje marzenie n aprzyszly sezon to zblizyc sie pierwszej 50 w Mazovia(realne?) Dysponuje 3rowerami do startu Kellys Imagine 2009 na zimie Giant Rincon 2006 i mojej konstrukcji Wheller 28" z kolami szosowymi posiadam rowniez pulsometr i troche teori jak sie nim obslugiwac itd. Pytanie do was? Jakie trenigni powinienien sotoswac ? Czy trenign wytrzymalosciowy na progu tlenowym na rowerze i plywajac bedzie mial swoj efekt ? Czy moze ktos dorzuci cos od Siebei ?
Mod Team Pixon Napisano 11 Listopada 2010 Mod Team Napisano 11 Listopada 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Poczytaj to basen - zbawienny wpływ na utrzymanie formy Resztę informacji znajdziesz na tym podforum Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.