Woozek Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 a właściwie ultimatum:) Upatrzyłem sobie na allegro ten oto rower http://allegro.pl/rower-szosowy-widelec-carbon-i1300485116.html i normalnie się zakochałem. Pani krzyczy sobie za niego 1000zł. Czy warto? I jeszcze jedno myślicie że to rower oryginalny? Mam już jednego Cuba i bardzo ufam tej marce. Przepraszam jeśli zły dział ale jestem tu nowy:) Pozdrawiam
mekp Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Witam. Rower ciekawy. Czy się opłaca cieżko powiedzieć. Ja osobicie mogę powiedziec ze rower wygląda na w miarę świeży. Osprzet campy też nie byle jaki. Co ważne może być baza do rozbudowy i upgradu. Myślę ze jest godny uwagi. Jeśli nie chcesz dać za niego pełnego tysiąca to licz na to ze na aukcji nie pójdzie za wiecej i kupisz go taniej. No risk no Fun Lecz cóż miłośc nie wybiera jeśli naprawdę Ci się podoba... kup go. ps. zwróć uwagę na rozmiar!!! pozdrawiam xMekpx
Woozek Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 Właśnie dostałem maila od właściciela, że rower był składany. Tyle to sam się domysliłem:) ale sądzicie że z oryginalnych części?
mekp Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 ... Hmmm ... To że rower był składany to tyklo dobrze o nim świadczy W domysle ktoś wlożyl w niego trochę pracy i mózgownicy żeby rower był dobry i lepiej dopasowany do potrzeb. Przez co też nie powtarzalny:D 99procen rowerów z forum to rowery jeśli nie składane to przynajmniej upgreadowane Myśle że wiem o co Ci chodzi... w kolarstwie części sie nie podrabia!!! nie mam nieoryginalnych części!!! to nie motoryzacja!!! Sam w poście wyżej zachęcam Cie do kupna pisząc ze rower jest dobry pod rozbudowę tzn do zmiany części tak aby był bardziej dopasowany do Ciebie. pozdrawiam xMekpx
sebios Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 zejdziesz pewnie do 900zł jak zależy na kasie;] jak rama będzie ci pasowała to czemu nie:)zalezy ile masz wzrostu,ps. wygląd to nie wszystko:) i się jeszcze upewnij czy wszystko w 100% sprawne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.