Toluz Napisano 1 Listopada 2010 Autor Napisano 1 Listopada 2010 Bmx jest fuj ! Ale traska całkiem niezła
AxM Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Rower możesz sobie zmienić wciskając klawisz "B". Ja na MTB jechałem. Mój rekord jest dość prosty do pobicia. Najgorszy jest ten moment kiedy masz ten wyskok nad korytarz, a jak chcesz szybko przejechać to przez korytarz trzeba, i ciężko weń trafić. No i końcówka też jest głupia - pobiłbym swój rekord gdyby nie ta pionowa ściana...
Acer Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Dobra gierka, fajna jest możliwość rysowania własnej trasy.
Toluz Napisano 2 Listopada 2010 Autor Napisano 2 Listopada 2010 Ta ścianka na końcu jest troche głupio umiejscowiona.Ale traska fajna i nie moge pobić twojego rekordu Kurcze!
AxM Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Mój rekord już pobity przez nieforumowego kolegę ;/
Toluz Napisano 18 Listopada 2010 Autor Napisano 18 Listopada 2010 Świetna mapa - 2 bardzo dłuuugie trasy : http://fr2db.fr/tracks/706651
Toluz Napisano 21 Listopada 2010 Autor Napisano 21 Listopada 2010 Nie lubię tego Canvas ridera bo żeby w niego pograć to musze zmieniać rozdzielczość ekranu,no ale cóż ,uroki korzystania z 12 calowego notebooka
Artro Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Boże co za badziew... To jedna z tych gierek typu "Jak zapewnić blondynce zabawę na cały dzień" Porażka & dno
Wafel Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Nie chcesz grać, to nikt Cię nie zmusza. Ale w takim razie nie komentuj
Toluz Napisano 21 Listopada 2010 Autor Napisano 21 Listopada 2010 Boże co za badziew... To jedna z tych gierek typu "Jak zapewnić blondynce zabawę na cały dzień" Porażka & dno Dla ciebie badziew i dno , dla innych całkiem fajna rozrywka na wolne chwile.Dowodem na popularność tej gry jest przeogromna lista tras i wielka liczba graczy.Ale zawsze każdy może wyrazić swoją opinie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.