Skocz do zawartości

[szkoła] szkoła kolarska

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Z góry przepraszam że tu założyłem temat ale żadne miejsce nie było odpowiednie do tego. Mam pytanie, czy w Polsce istnieją jakieś szkoły kolarskie ? Wiem że jest dużo szkół piłkarskich itd. ale nigdy nie widziałem żadnej kolarskiej..

Napisano

Mam jeszcze jedno pytanko. Dotyczące " Zespół Szkół Ogólnokształcących i Technicznych nr 13

w Toruniu" Czy wie ktoś może na czym polegają tam treningi kolarstwa? Istnieje tam akademik ? Szukam jak największej informacji na temat tej szkoły

Napisano

chodzilem kiedys do klasy o profilu pilkarskim

treningi byly wplecione w plan zajec

codziennie jakby 2 wfy

jest to duze ulatwienie

bo oszczedzamy mase czasu na dojazdy, co w duzych miastach jest sporym problemem

Napisano

chodzilem kiedys do klasy o profilu pilkarskim

treningi byly wplecione w plan zajec

codziennie jakby 2 wfy

jest to duze ulatwienie

bo oszczedzamy mase czasu na dojazdy, co w duzych miastach jest sporym problemem

Ok,ale chodziłeś do szkoły do Torunia ? Może wiesz czy jest tam internat ?

Napisano

Słyszałem lub czytałem, że jednym z warunków uczeszczania do szkoły mistrzostwa sportowego jest mieszkane w akademiku. SMS w Toruniu ma na pewno swój akademik.

Napisano

Każdy SMS ma swoją strone. Napisz maila z pytaniem jak jest cena akademiku. Nie wiem gdzie mieszkasz ale dolicz sobie do tego bilety oraz jako takie dość duże "kieszonkowe".

Napisano

sa trzy szkoły kolarskie w Polsce SMS Świdnica, SMS Żyrardów i SMS Toruń <_< Świdnica i Toruń to głownie szosowe kolarstwo, Żyrardów to głownie torowe kolarstwo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...