extra Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Witam, Mam pytanie i prośbę o doradzenie jaki amorek kupić ogólnie powiem tak mój budżet oscyluje w granicach 1000 zł może troszkę więcej szukam amortyzatora do XC jazda po lesie, maratony . Dodam że musi mieć piwoty pod V-Brake, co możecie polecić i dlaczego Z góry dziękuje za rady
enussss Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Nie kupuj magury... miesiac temu polamalem magure menje:( stawiam na rebe;)
Fludi Napisano 26 Września 2010 Napisano 26 Września 2010 Obecne modele Reby, ani Recon'a nie posiadają piwotów, także będziesz musiał się zdecydować albo na wymianę przedniego hamulca na tarczowy (a co za tym idzie praktycznie też i koła) albo znajdziesz sobie w tej kwocie używanego jednego z tych amorków z rocznika maksymalnie 2008 bo wtedy jeszcze były piwoty. Ogólnie polecam Rebę Race/Team + manetka pushlock, ale jeśli zdecydowałbyś na zakup używanego amorka to zwrócić możesz jeszcze uwagę na SID'a o ile jesteś lekki (do 80kg).
extra Napisano 26 Września 2010 Autor Napisano 26 Września 2010 Waże 90 kg właśnie myślałem nad używana Reba tylko nie wiem na co zwrócić uwagę kupując używke żeby sie nie naciac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.