Skocz do zawartości

[buty]Bloki do Adidas Gran Corsico

Mateo89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jakie bloki musiałbym zakupić do butów Adidas Gran Corsico no i jeszcze jedno-które pedały wybrać do tych butów/zatrzasków, aby wszystko grało. Z góry dzięki za pomoc

• Mod Team
Napisano

Buty mają mocowanie do bloków mtb więc kup jak wyżej pedały M- 540 i bloki masz w komplecie. Do butów powinny być dołączone blachy do mocowania bloków.

• Mod Team
Napisano

blachy są dołączane do bloków. do 520 też dodają bloki

Kupowałem niedawno zestaw buty i pedały. Do butów SH dali blachy a do pedałów bloki.

Napisano

heh a ja kupowałem bloki i buty. w butach mialem blachy i w blokach tez blachy. wiec jak ktos chce to mi sie jeszcze jedna para blach powinna gdzies walac

kolezanka kupowala pedaly z blokami i blachami dołączonymi. buty kupowala wczesniej i nie wiem czy byly blachy

więc trzeba się po prostu przy zakupie zainteresowac

Napisano

blachy są dołączane do bloków. do 520 też dodają bloki

Nie wprowadzaj ludzi w błąd kolego. Do pedałów są dodawane bloki ale nie do każdych bloków są dodawane blachy.

• 6 miesięcy temu...
Napisano

A czy te TUTAJ będą pasowały do butów, wymienionych w tytule posta?

Tak będą pasowały, ale tak jak napisał kolega lepiej dołożyć te parę groszy i kupić coś co będzie służyło o wiele dłużej bez serwisu. Pedały które wymieniliśmy prędzej łapią o wiele później luzy niż te wymienione przez Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...