Koen Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Natrafiłem ostatnio na komponenty firmy 3T. Z tego co widzę, do tej pory robili tylko części na szosę, teraz wchodzą też na rynek MTB. Interesuje mnie grupa Pro czyli ta najtańsza Mostek ARX Kierownica prosta Xida Kierownica gięta Eryx Słyszał ktoś o tej firmie albo używał ich sprzętu?
Artro Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 A czy mogę zapytać czemu akurat 3T? Przecież masz masę innych sprawdzonych marek robiących komponenty w MTB
nieborak Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 No właśnie, masa innych marek. Też myślałem nad mostkiem 3T, ale wybrałem ritcheya Grupa cervelo ich używa.
lajtspid Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Masa ludzi słucha muzyki disco, ale są koneserzy słuchający np. jazzu A na poważnie: 3T (wcześniej 3TTT) to legenda i klasa. Produkowali najwyższej klasy komponenty (szosowe) już w czasach gdy Tom Ritchey pił mleczko przez smoczek i używał prawdziwych pampersów
Koen Napisano 2 Września 2010 Autor Napisano 2 Września 2010 O to właśnie chodzi Tutaj podoba mi się szczególnie mostek (konstrukcyjnie i graficznie), kierownice chciałem wziąć do kompletu. Ale nie wykluczam że ostatecznie postawie na oklepanego Ritcheya... w sam raz do oklepanego Gianta i oklepanej Reby
lajtspid Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Warto jeszcze wspomnieć że najtańsza kierownica 3T kosztuje więcej niż "wypasiony" WCS produkowany dla mas.
Koen Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 Do dystrybutora już pisałem i ma te wszystkie części na stanie, mam tylko ciągle wątpliwości co do przesiadki na prostą kierownicę + rogi. Ostatni raz miałem prostą kierownicę jakieś 10 lat temu (i od 10 lat mam tą samą giętą). A znowu zakładać rogi do giętej to jak zakładać skarpety do sandałów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.