Silver400 Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Jak w temacie, jakie najlepsze w miare tanie klamki do Avid BB5 ? Mogą być klamkomanetki pasujące do shimano deore (regulacja linki przy manetce). Budżet wsumie nie ograniczony ale wiadomo im taniej tym lepiej, waga nie ma znaczenia.
moojmisiu Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Chcesz tanio i optymanie - weź Avidy SD7, chcesz tanio i bez bajerów - weź Avidy FR5.
Andrew Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 lepiej sd-7. Większa siła przyda się w słabych bb5
Gothic Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 (...)Budżet wsumie nie ograniczony ale wiadomo im taniej tym lepiej, waga nie ma znaczenia. Może zatem skorzystaj z "tłustej" opcji: http://www.sram.com/avid/products/speed-dial-ultimate-lever
Silver400 Napisano 1 Września 2010 Autor Napisano 1 Września 2010 własnie klamkomanetki od deore tez mi chodzą po głowie, z tym ze nie chce w ciemno wpakować 100zł zeby to potem nie działało
Kawior Napisano 4 Września 2010 Napisano 4 Września 2010 Ja mam set BB5 i FR-5. Wystarczają w zupełności. Z pokrętła regulacji w SD-7 zapewne będziesz korzystać rzadko jak już raz ustawisz hamulce, więc po co płacić więcej. Piszesz, że waga nie gra roli, ale tak na marginesie SD-7 są cięższe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.