matkell Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, poszukuje obręczy wyłącznie pod hamulec tarczowy, 26", 32 otwory w cenie do 100zł, przeszukując allegro znalazłem obręcz DARTMOOR Fortress jednak nie mam pojęcia jak sprawdzi się podczas użytkowania, dodam, że wazę okolo 95kg o obręcz montowana w Kellysie Quartzu nie wytrzymała 3miesiecy.
Timon92 Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Mam taka z tylu - pancerna krowa. Mozesz jeszcze pomyslec o oczkowanej DM24 ale jest szersza i 60g ciezsza. Tez ja mialem ale polegla po bocznym uderzeniu cegla.
Pyrczu Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 Ja posiadam tą obręcz ( ns fundamental ) jest nie do styrania, ładna, kumpel mi szprychował i ponoć jest bardzo fajna do roboty Polecam
rzymo Napisano 27 Sierpnia 2010 Napisano 27 Sierpnia 2010 (...) znalazłem obręcz DARTMOOR Fortress jednak nie mam pojęcia jak sprawdzi się podczas użytkowania, dodam, że wazę okolo 95kg o obręcz montowana w Kellysie Quartzu nie wytrzymała 3miesiecy. Możesz jeszcze spojrzeć na inne obręcze Dartmoor, np. VooDoo, Raider, Trixie - podobne cenowo i lżejsze od Fortressa. Wytrzymałościowo powinno być to samo, zwłaszcza że jak rozumiem obręcz chcesz do "zwykłej" jazdy, a nie skakania?
lordblack Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Zobacz jeszcze na obrecze Mach1 modele 2.30 DISC lub MX DISC...chyba,ze chcesz cos bardzo mocnego to modele Mad disc lub Magma disc. Obrecze tej firmy sa stosunkowo tanie i malo popularne, ale sa ciekawa opcja.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.