Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zwykłe narzekanie ! my też organizowaliśmy to w dwójkę, a w chojnicach są bikerzy ale może jeszcze ich nie poznałeś, przejedź się do "rudego" chłopaki z serwisu trochę jeżdżą więc niema problemu. szef sklepu rowerowego obok netto też jeździ bo startował na Luizie. pozatym na wynikach z Luziy trochę Chojniczan było.

Napisano

od Rudego chlopakow znam, jeżdżą sami, koleś z wirnika (koło netto jeździ maratony) nie mogę się jakoś z nim zgrać, poza tym wam było łatwiej bo nie macie na głowie szkoły i nad głową rodziców (chyba :thanks:)

Napisano

Fajnie ze sie zbiera wieksza ekipa :whistling:

To moze bysmy zaplanowali cos na srode, czwartek?

Ludzie z chojnic tez by wpadli?

Graty dla Tasiora za Kościerzyne :)

Peritus :)

Napisano

Saren wiesz coś może na temat zrzutu z Garmina od Konrada ?

Saren nie wie, ale ja wiem:)

http://connect.garmin.com/activity/51898126

po naszemu: 73 km, 569 przewyższeń , śr. 18,2 km/h

aby podnieść średnią proponuję nastepnym razem któremuś z byków linkę odciąć...będzie się działo...albo przeciąć pastucha tej krzykaczce:)

co do wycieczki...zielone powerade może siły nie dają, ale humor poprawiają:P dzięki za miłe towarzystwo; do następnego!!! pałerejda:)

i na koniec - to jak Michała kamień zaatakował:)

http://img413.imageshack.us/i/img00063201010021358.jpg/

Napisano

Ze śladu wynika, że "dopalaliście" się zarówno w Olszanowie, jak i w Gwieździnie :-)

A propos pastucha: w zeszłym roku rozciągnięty drut przez drogę był odcięty zarówno przy wlocie na pastwisko przy jeziorze, jak i wylocie od jeziora na Garsk. Mam wrażenie, że jacyś wędkarze się mocno wkurzyli na ową przeszkodę...

Napisano

Panowie kiedy szykujemy sie na kolejna wieksza ustawke?? damy rade w tym roku?? ja moge sie pisac 28-31pazdziernik przed wszytskich swietych, badz 10-14 listopad, moze udalo by sie powtorzyc ostatnia trase ale juz bez awarii i zakonczyc wszytsko jakas mala imprezka?

Napisano

jeśli wierzyć meteorologom, nadchodząca sobota/niedziela mają być godne miana "złota polska jesień", a więc idelane na wypad rowerowy... A od połowy przyszłego tygodnia podobno możliwe opady śniegu :-)

Napisano

Sandacz, kojarzysz tą krzyżówkę w lesie gdzie spotkaliśmy rowerzystów z psami?

jest tam jedna fajna dróżka od tej krzyżówki, pierwsza w prawo od tej z zielonych wzgórz-las bukowy, totalny brak drogi bagna na drodze, gałęzie, mm zajefajna droga, polecam

Napisano

ta fotka:

wolnosc.jpg

zrobiona z tej dróżki. Czasami jadę nią od Zagórek w kierunku Góry Wolność.

Zresztą cały obszar między Zagórkami, Charzykowami a Wolnością jest bardzo atrakcyjny "terenowo".

Napisano

no dokładnie, efektownie się tam jedzie, tylko to błotko jest akurat daLeko od dróżki w pewnych miejscach jest znacznie gorzej, a na wolność coś nie mam weny twórczej żeby wjechać

a zdjęcie dziś robiłeś czy mi się wydaje? hehe

Napisano

dzisiaj kręciłem się między jeziorami Krępsko i Szczytno.

Na sam szczyt G. Wolność wjechać się nie da - trzeba podjechać szutrówką do podnóża i wleźć sto metrów piechotą.

Widoczek ze szczytu:

wolnosc1.jpg

Napisano

fizycznie się nie da wjechać - zbocze obsadzone jest młodnikiem. Rower trzeba albo zostawić przy szutrówce, albo wnieść na górę wspomniane sto metrów na plecach :-). Wspomniana szutrówka okala G. Wolność, a jej wlot jest - patrząc od strony Chojnic - kawałeczek za hotelem "Na Skarpie", po lewej stronie szosy (stoi tam reklama tego hotelu). Od szosy do podnóża góry ową szutrówką jest ok. 1,7km.

Napisano

Po "takim" sezonie i litrach wylanego potu Sarensen na pewno tam z blata wjedzie :) młodnik, nie młodnik, ścieżkę nam zrobi na przyszły sezon :)

A tak swoją drogą super fotka i no i tereny niesamowite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...