Skocz do zawartości

[czluchow] Ustawki, wyprawy, i inne

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

po 1-w chojnicach nie czekaj na zielone na przejściu, jedź na czerwonym,

po 2-nie stały samochody zaparkowane na ścieżce rowerowej przed bankową?

po 3-dziś nie jadę, niewiem jakim cudem, ale zgięłem przerzutkę tylna (wózek) i mam pyt-jaką teraz założyć, to była shimano SIS, ale niewiem czy to była dobra kombinacja-->7-rzędowa deore xt--->łańcuch shimano (brak dalszych oznaczeń, daawno kupowany)--->korba dotec (sam się zastanawiam skąd takie dziwadło, ale fakt że jest mocna i wytrzymała)

Napisano

dobra - ale jak mi jakaś Policja czy SM przywali mandat, to zgłoszę się do Ciebie po refundację :-). Ścieżka koło Bankowej nie była zastawiona, ale być może w niedzielę nie ma tylu chętnych na nielegalne miejsca parkingowe...:-)

Napisano

jeśli nie wydarzy się nic nieoczekiwanego - deszcz, gradobicie, wybuch wulkanu czy tsunami - to raczej tak. Ja będę "celował" w główną inscenizację, czyli o 16:20

Napisano

Okey, to ja też coś koło tego będę tam, najwyżej mnie dogonisz na szosie, na długości od Topoli-strefy ekonomicznej do ronda, tamtędy także będę jechał w tamtej okolicy mieszkam-dokł-Władysławek, a za jakim rowerem się rozglądać, jekie cechy rozpoznawcze?

Napisano

Dzięki. Z pewnością okazja będzie niejedna - oby było tylko trochę cieplej... Tak na marginesie: bardzo fajna idea rower + ciągnący pies (bikejoring). Facet z chłopcem, których spotkaliśmy, jest z Charzyków. Okolice Wolności to świetne tereny na takie zabawy...

Napisano

często z swoim Malamutem właśnie trenujemy z rowerkiem powiem ze fajna sprawa kwestia tylko aby nauczyć psa tego że trasa ma ileś km i nie musi biec sprintem na początku :blink: ale gdy już się trochę psiak oswoi z tematem to mile wycieczki są

Napisano

to jest fajny sposób na pieski, które "z natury" muszą sporo się ruszać, a także "pracować". Człowiek na piechotę nie ma do nich startu, ale dysponując bicyklem, zdecydowanie zwiększa swoje szanse :-) . I pies szczęśliwy, i właściciel zadowolony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...