twix09 Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam, mam pewien problem, a mianowicie: jak usunąć obserwowaną zawartość na forum? Pewnego razu kliknąłem z ciekawości, a teraz codziennie na maila przychodzi mi kilka(naście) wiadomości o nowych tematach, przez co zaspamia mi skrzynkę. Pozdrawiam
Warthog Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Ustawienia konta (po prawej z rozsuwanego manu przy avatarze) -> Forum (górne menu) -> Obserwowane tematy (menu po lewej) Potem zaznaczasz i robisz co chcesz, usuwasz obserwację, wyłączasz powiadomienia itd. Pozdro
Onek Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 A także gdy będziesz oglądał obserwowany temat/forum możesz skorzystać z opcji Wyłącz obserwacje tematu/forum
twix09 Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Napisano 16 Sierpnia 2010 Wielkie dzięki, chwała Wam za to . Temat wyczerpany, więc chyba można zamknąć. Pozdrawiam.
Schwefel Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: problem rozwiązany Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.