swiesiul Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Mam około 180 i 77kg. I chciałbym schudnąć. Mam od pon. zamiar przejść na jakąś dietę 1000 1500 kcal i trening 3x dziennie. Rano bieganie mniej więcej w południe basen aa wieczorami rower. Dopóki jest w miarę ciepło będę starał się tak trenować. A przez zimę będę znacznie więcej chodził na basen i może jakaś siłownia (ale to taka b.lekka)Czy to dobra kombinacja? Czy może zastosować coś innego? Mając na myśli lekką siłownie mam na myśli bieżnie i rower stacjonarny. Z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam.
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2010 Dieta 1500 kcal i trening 3x dziennie - gratuluję pomysłu. Załatw sobie respirator i stojak do kroplówek jak możesz, przyda się!
1415chris Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Skorzystaj z wyszukiwarki, podobne tematy juz istnieja, tam mozesz zadawac pytania. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.