Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czas na izotoniki 

prosit..:icon_confused:

40 klocków, 3 gleby, jedna między furami na Puławskiej(dawno tak szybko nie wstawałem)

jeździ ktoś na kapciach z kolcami?

jak dają radę?

Napisano

Dziś dokończyłem kolcowanie opony , i 10 km wpadło.

drezyna, jeżdżę na oponach kolcowany własnoręcznie i jest dużo lepiej niż bez kolców .

Napisano

dziś nie powtórzyłem wczorajszej trasy, nogi odmówiły posłuszeństwa :) wpadło 45km

P1050101.JPG P1050102.JPG

dziś wały już w pełni przejezdne. Przy okazji jak robiłem foty zatrzymał się jakis starszy Pan na biegówkach i powiedział że po moich śladach się ciężko jedzie. Stwierdziłem to samo tylko ap śladów, które oni zostawiają za sobą - dlatego wolę jechać jak na fotach bokiem :) pozdrower

• Mod Team
Napisano

Na rowerze od dwóch tygodni nie jeździłem, nie licząc dojazdów do pracy - w sumie ok. 7,5 km w tę i z powrotem. Warunki do jazdy kiepskie i czasu mało, a jak jest czas to jest już ciemno. Wiem że marudzę, ludzie w tym wieku tak mają :P Za to dziś o 19.30 lecimy na łyżwy, a potem nad jezioro ;) Tylko jakąś siekierę albo inny lodołamacz trzeba zabrać :)

Napisano

dziś 35km i wróciła do mnie bocia po naprawie:)

evo07 co było nie tak z boćkiem i którą wersję posiadasz ?

Ja dziś 9 km oraz zamontowałem na próbę, kultową, przednią przerzutkę XTR model FD-M950 z roku 1998 (?) :down:

Na stałe zamontuję ją dopiero w marcu, jak będę wymieniał cały napęd.

Przerzutka wygląda tak:

http://zapodaj.net/775c5917fb01.jpg.html

Napisano

wczoraj 25km dziś 18km a

evo07 co było nie tak z boćkiem i którą wersję posiadasz ?

zakwitł sterownik od wilgoci:) wersja 3.0 naprawa bezpłatna oczywiście:) Bocian jest gość, nawet w nocy do kuriera poszedł bo się koleś rozp...

Napisano

Wczoraj listonosz mi przyniósł "Biblię treningu kolarza górskiego".

Się będzie działo :)

A co to za kniga - jakiś tytuł, autora, wydawnictwo możesz podać ? :)

Ja dziś tylko 15km - jazda testowa po regulacji tylnej przerzutki. Rano ok. 6.oo było fantastycznie bo w nocy napadało ponad 30cm śniegu. Świeży skrzypiący puch, temp. ok. -2st. C. Niestety około południa wraz ze wzrostem temperatury do +2st. C wszystko zaczeło płynąć i topnieć. Jazda w takiej brei to masakra a w lesie normalnie walka o życie. :)

Aha, no i nadal czekam na zakupione zimówki... :)

Napisano

Wczoraj przejechałem całe 20km.

A co do książki: tytuł-"Biblia treningu kolarza górskiego", autor-Joe Friel, wydawnictwo-"Buk Rower" wydanie drugie czerwiec 2010.

Napisano

A co do książki: tytuł-"Biblia treningu kolarza górskiego", autor-Joe Friel, wydawnictwo-"Buk Rower" wydanie drugie czerwiec 2010.

Książka się przyda, dzięki mikołaj. :icon_question: Właśnie kliknąłem ją na AlleTanio - czy jest jakaś różnica pomiędzy wydaniami z 2004 a 2010 roku ?

Niestety ale jestem czasowo wyłączony z jazdy. Złapałem potworne zapalenie gardła na dyżurze, normalnie umieram, fu-ble. Nie ma to jak tak dłuuugo wyczekiwany wolny od pracy i czegokolwiek dzień. :mellow:

Napisano

przedwczoraj 16km a wczoraj 8km po lekko zmrożonym śniegu - miejscami jechać było samobójstwem ;] dziś nasmarowałem łańcuch i nadymałem amora :whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...